false

Erbjudanden 

Här finner du ett urval av våra bästa erbjudande inom Stockholm Meeting Selections hotell, slott och eventlokaler. Fler erbjudande för både konferens och privat hittar du på  varje hotells hemsida.

Sommarfest

Sommarfest på slott eller herrgård? Aktivt, äventyrligt, lyxigt, exklusivt, avslappnat, grönt, vad väljer ni för tema till sommarfesten?

Avskilda möten

Konferera, bo och ät i avskildhet! Till er som önskar jobba ostört eller konferera avskilt från andra grupper har vi många möteslösningar.

Outside the box

Konferens med nytänk! Träffas,inspireras, håll möten på nya sätt och njut av våra vackra omgivningar och lokaler

Helpension All Inclusive

Konferens där allt ingår! Boka er kickoff på slottet, på terrassen eller i parken! I paketet ingår helpension, lokal och aktivitet.

Locations för foto & film

Använda våra fantastiska miljöer för foto och film! Vi erbjuder en stor variation av vackra miljöer både när det kommer till arkitektur, design och känsla.

Fest på slott eller herrgård

Samla familj och vänner och fira med en fest på slott eller herrgård! Möjligheterna är oändliga hos Stockholm Meeting Selection– året runt!

Presentkort

När du har svårt att välja så är presentkort den bästa presenten att ge bort! Välj bland övernattning, Afternoon Tea, champagnemiddag och mycket mer på våra slott och hotell!

20% rabatt på Sturegatan 15

Måndagar och Fredagar så erbjuder vi just nu 20% rabatt på våra toppmoderna lokaler på Sturegatan 15! Välkomna in till en av Stockholms bästa adresser.

Helpension

Helpension från 1 345 kr/pp. Samla teamet och få igång kreativiteten och resultaten. Vi tar hand om er och ser till att ni har det bra.