false

24h weekend- för effektivare möten

Svårt att få till alla möten under arbetsveckan? Då kanske vårt 24h weekendpaket passar er! Effektivisera era möten genom att lägga mötestiden fredag till lördag. 24 intensiva, trevliga och värdefulla timmar i fantastiska miljöer, god mat och mycket inspiration. Allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av ert möte hos oss.

Från 1 895 kr per person*

Vad ingår?

Fredag Eftermiddagsfika vid ankomst – Halva priset på möteslokalen – Trerätters middag – Vickning – Övernattning i enkelrum

Lördag Frukostbuffé – Halva priset på möteslokalen – Förmiddagsfika – Lunch – Halva helgen kvar!

 

*Detta erbjudande gäller för grupper om minst 15 personer.
Priset är exklusive moms.

För mer information och bokning:

Ring: 020-112 22 22 
Maila: meet@meetingselection.se

Personliga möten på Åkeshofs Slott, Bromma

Helpension från 1 895 kr/pp. Så nära Stockholms puls, men så långt ifrån stressen. Med 9 mötesrum för upp till 50 personer i vacker slottsmiljö.

Naturnära möten på Skytteholm, Ekerö

24h från 1 895 kr pp. Här kan ni mötas i en lugn och rofylld miljö, med gröna ängar, skogens stigar och Mälarens vatten som en självklar inramning. Här erbjuder vi 7 ljusa moderna mötesrum med plats för upp till 148 personer.

Möten med stil på Ulfsunda Slott, Bromma

Mötespaket Fabulous Friday från 2 395 kr/pp. Här erbjuder vi 10 unika mötesrum för upp till 100 personer som liksom slottet i övrigt är inredda i tidlös design.

Bosön - Vinnande möten på Lidingö

Från 1 605 kr/pp. Bosön är en unik mötesplats för utveckling och växande i idrottens miljö. Här hålls möten för upp till 225 personer i en kreativ atmosfär.

Näsby Slott - Boutiqueslott i Täby

Helpension från 1 895 kr/pp. Här erbjuder vi 14 mötesrum med plats för upp till 120 personer.Välkomna till festernas slott.

Rosersbergs Slottshotell - Kunglig elegans nära Arlanda

Helgkonferens från 1 995 kr/pp. Den pampiga arkitekturen och vackra slottsparken gör konferensen till en storslagen upplevelse. Här finns 9 mötesrum för upp till 100 personer.

Tongivande möten på Hesselby Slott i Hässelby

Helgkonferens "Fredagsfinal" från 1 995 kr/pp. Maxa veckans slut på Hesselby Slott & Orangeri med mötespaketet Fredagsfinal! Här finns 15 mötesrum för upp till 150 personer i en härlig atmosfär med musiktema.

Villa Lovik - Möten med havsutsikt på Lidingö

24h Weekendkonferens 1 895 kr/pp. Vackert beläget på Lidingös norra udde omgiven av vatten och grönska. Här finns 64 hotellrum och möteslokaler för upp till 100 personer.

Boka weekendkonferens


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Boka direkt 020-112 22 22

Våra andra erbjudanden

Avskilda möten

Konferera, bo och ät i avskildhet! Till er som önskar jobba ostört eller konferera avskilt från andra grupper har vi många möteslösningar.

Outside the box

Konferens med nytänk! Träffas,inspireras, håll möten på nya sätt och njut av våra vackra omgivningar och lokaler

Höstkonferens

Omstart i höst Samla teamet och få igång kreativiteten. Vi tar hand om er och ser till att ni har det bra.