false

24h weekend- för effektivare möten

Svårt att få till alla möten under arbetsveckan? Då kanske vårt 24h weekendpaket passar er! Effektivisera era möten genom att lägga mötestiden fredag till lördag. 24 intensiva, trevliga och värdefulla timmar i fantastiska miljöer, god mat och mycket inspiration. Allt för att ni ska få ut så mycket som möjligt av ert möte hos oss.

Från 1 895 kr per person*

Vad ingår?

Fredag Eftermiddagsfika vid ankomst – Halva priset på möteslokalen – Trerätters middag – Vickning – Övernattning i enkelrum

Lördag Frukostbuffé – Halva priset på möteslokalen – Förmiddagsfika – Lunch – Halva helgen kvar!

 

*Detta erbjudande gäller för grupper om minst 15 personer.
Priset är exklusive moms.

För mer information och bokning:

Ring: 020-112 22 22 
Maila: meet@meetingselection.se

Personliga möten på Åkeshofs Slott, Bromma

Helpension från 1 790 kr/pp. Så nära Stockholms puls, men så långt ifrån stressen. Med 9 mötesrum för upp till 50 personer i vacker slottsmiljö.

Naturnära möten på Skytteholm, Ekerö

24h från 1 995 kr pp. Här kan ni mötas i en lugn och rofylld miljö, med gröna ängar, skogens stigar och Mälarens vatten som en självklar inramning. Här erbjuder vi 7 ljusa moderna mötesrum med plats för upp till 148 personer.

Näsby Slott - Inbjudande och personligt i Täby

Helpension från 1 790 kr/pp. Här erbjuder vi 14 mötesrum med plats för upp till 120 personer.Välkomna till festernas slott.

Bosön - Vinnande möten på Lidingö

Från 1 895 kr/pp. Bosön är en unik mötesplats för utveckling och växande i idrottens miljö. Här hålls möten för upp till 225 personer i en kreativ atmosfär.

Näsby Slott - Inbjudande och personligt i Täby

Helpension från 1 790 kr/pp. Här erbjuder vi 14 mötesrum med plats för upp till 120 personer.Välkomna till festernas slott.

Rosersbergs Slottshotell - Kunglig elegans nära Arlanda

Helgkonferens från 1 990 kr/pp. Den pampiga arkitekturen och vackra slottsparken gör konferensen till en storslagen upplevelse. Här finns 9 mötesrum för upp till 100 personer.

Tongivande möten på Hesselby Slott i Hässelby

Helgkonferens från 1 990 kr/pp. Här kan ni mötas i en avslappnande och miljö med musikhistoria. 15 mötesrum för upp till 150 personer i en härlig atmosfär med musiktema.

Villa Lovik - Möten med havsutsikt på Lidingö

24h Weekendkonferens 1 495 kr/pp. Omgivet av vatten och grönska med 9 lokalerna för upp till 100 personer er de bästa förutsättningar för lyckade möten.

Boka weekendkonferens


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Boka direkt 020-112 22 22

Våra andra erbjudanden

Presentkort

När du har svårt att välja så är presentkort den bästa presenten att ge bort! Välj bland övernattning, Afternoon Tea, champagnemiddag och mycket mer på våra slott och hotell!

20% rabatt på Sturegatan 15

Måndagar och Fredagar så erbjuder vi just nu 20% rabatt på våra toppmoderna lokaler på Sturegatan 15! Välkomna in till en av Stockholms bästa adresser.

Vintererbjudande

Vinterkonferens - lokalhyran ingår. Passa på och boka in er konferens, kickoff eller utbildning till specialpris under utvalda veckor i vinter.