Sommarfest

Helpension all inclusive – det perfekta mötet i höst och vinter!

Unna dina kollegor det lilla extra och samla alla till en härlig konferens där allt ingår.
För att kunna prestera bra behöver man koppla av en stund från vardagen helt enkelt och kanske unna sig något extra – vad passar då bättre än ett all inclusive paket.

Vi har satt ihop paket som inkluderar alla måltider, goda drycker, konferenslokal, aktivitet, övernattning och frukost. Något som vi är väldigt bra på det är att anpassa oss och skräddarsy efter era önskemål. Därför är alla paket anpassningsbara och vi finns här för att göra just ert möte minnesvärt och perfekt.

Vad passar er bäst?
Konferens på flärdfullt slott, aktiv konferens för tävlingsinriktade, lyxig konferens med bastu bad och uppvärmd pool och eller kanske en mer hälsosam konferens med grönt tema.
Dessa erbjudanden är bokningsbara till och med 4/4 2021

Boka innan sista november och få 20% rabatt!

Läs mer om de olika paketen

Ulfsunda Slott - Flärdfyllt möte

Ulfsunda Slott är den perfekta platsen för en konferens med extra guldkant. Här ingår allt ni kan tänkas önska, teambuildande aktivitet, trerättersmiddag, goda drycker, konferenslokal och skön övernattning i våra fina hotellrum.

Skytteholm - Mer än lagom!

Njut av lugnet på Skytteholm, närheten till vatten och natur, i paketet ingår måltider, möteslokal, dryck och aktivitet. Njut av bastu och bad i sjöpaviljongen och festa loss i ladan kan det bli bättre än så?

Åkeshofs Slott - Grönt tema

Med Judarnskogen som omger slottsträdgården skapas här enkelt en härlig och intim konferens med naturen som granne. Här ingår allt ni kan tänkas önska, konferenslokal, alla måltider, aktivitet och massvis med grönt - både i måltider och i inredningen.

Hesselby Slott - Möte med musiktema!

Här får ni en storslagen slottsmiljö med en avslappnad festkänsla. I paketet inkluderas mötesrum, måltider, dryck och aktivitet blandat med musik i alla dess slag!

Näsby Slott - Konferens på festernas slott

Samla gänget på slottet där det händer! I paketet ingår måltider, lokal, dryck och en teambuildande aktivitet, övernattning och frukost. Efter kvällen middagen får ni festa loss i våra makalösa salonger som fullkomligen osar fest.

Villa Lovik - Möte med pool och bastubad

Här ingår allt ni kan behöva i form an konferenslokal, måltider, dryck, bastubad, uppvärm pool och en spännande aktivitet med is skulptering.

Bosön - Vinnande möten

Lämna stressen bakom er och insup Norra Lidingös rogivande atmosfär. Bosöns generösa ytor bjuder in till er rad olika möjliga aktiviteter både utomhus och inne på gymmet.

Rosersbergs Slottshotell - Möte med kunglig glans!

Att ha historiens vingslag närvarande, den pampiga arkitekturen i slottetsväggar. Mötesrum, måltider, dryck och aktivitet ingår och på kvällen bjuder baren in till biljardspel, drinkar och härligt avslappnat häng.