false

Dagkonferens

Byt miljö för en dag

Få inspiration och möts utanför kontoret om så bara för några timmar. Sätt guldkant på er vardag och kom till oss för att njuta av livets goda på en dagkonferens.

Efter er konferens kan ni avsluta dagen med en god middag och någon aktivitet som till exempel brödbak, champagneprovning rullstolsbasket eller live musikquiz!

Pris från 495 kr exkl. moms

I dagpaketet ingår:

Konferenslokal
Förmiddagskaffe
Serverad lunch
Eftermiddagskaffe

Tongivande möten på Hesselby Slott i Hässelby

Dagkonferens från 795 kr/pp. Här kan ni mötas i en avslappnande och miljö med musikhistoria. 15 mötesrum för upp till 150 personer i en härlig atmosfär med musiktema.

Villa Lovik - Möten med havsutsikt på Lidingö

Dagkonferens från 495 kr/pp. Omgivet av vatten och grönska med 9 lokalerna för upp till 100 personer er de bästa förutsättningar för lyckade möten.

Personliga möten på Åkeshofs Slott, Bromma

Från 595 kr/pp. Så nära Stockholms puls, men så långt ifrån stressen. Med 9 mötesrum för upp till 50 personer i vacker slottsmiljö.

Bosön - Vinnande möten på Lidingö

Dagpaket från 495 kr/pp. Bosön är en unik mötesplats för utveckling och växande i idrottens miljö. Här hålls möten för upp till 225 personer i en kreativ atmosfär.

Näsby Slott - Inbjudande och personligt i Täby

Dagkonferens från 545 kr/pp. Här erbjuder vi 14 mötesrum med plats för upp till 120 personer.Välkomna till festernas slott.

Rosersbergs Slottshotell - Kunglig elegans nära Arlanda

Dagkonferens från 895kr/person. Den pampiga arkitekturen och vackra slottsparken gör konferensen till en storslagen upplevelse. Här finns 9 mötesrum för upp till 100 personer.

Möten med stil på Ulfsunda Slott, Bromma

Dagpaket från 895kr/pp. Här erbjuder vi 10 unika mötesrum för upp till 100 personer som liksom slottet i övrigt är inredda i tidlös design.

Boka dagkonferens


Boka direkt 020-112 22 22

Våra andra erbjudanden

Prova på Skytteholm

Prova-på erbjudande Vi har fått en ny familjemedlem - Skytteholm på Ekerö. Passa på att boka vårt prova-på erbjudande för 1995 kr/person ex moms

Presentkort

När du har svårt att välja så är presentkort den bästa presenten att ge bort! Välj bland övernattning, Afternoon Tea, champagnemiddag och mycket mer på våra slott och hotell!

20% rabatt på Sturegatan 15

Måndagar och Fredagar så erbjuder vi just nu 20% rabatt på våra toppmoderna lokaler på Sturegatan 15! Välkomna in till en av Stockholms bästa adresser.