false

Dagkonferens

Byt miljö för en dag

Få inspiration och möts utanför kontoret om så bara för några timmar. Sätt guldkant på er vardag och kom till oss för att njuta av livets goda på en dagkonferens.

Efter er konferens kan ni avsluta dagen med en god middag och någon aktivitet som till exempel brödbak, champagneprovning rullstolsbasket eller live musikquiz!

Pris från 495 kr exkl. moms

I dagpaketet ingår:

Konferenslokal
Förmiddagskaffe
Serverad lunch
Eftermiddagskaffe

Tongivande möten på Hesselby Slott i Hässelby

Dagkonferens från 795 kr/pp. Här kan ni mötas i en avslappnande och miljö med musikhistoria. 15 mötesrum för upp till 150 personer i en härlig atmosfär med musiktema.

Villa Lovik - Möten med havsutsikt på Lidingö

Dagkonferens från 495 kr/pp. Omgivet av vatten och grönska med 9 lokalerna för upp till 100 personer er de bästa förutsättningar för lyckade möten.

Personliga möten på Åkeshofs Slott, Bromma

Från 695 kr/pp. Så nära Stockholms puls, men så långt ifrån stressen. Med 9 mötesrum för upp till 50 personer i vacker slottsmiljö.

Bosön - Vinnande möten på Lidingö

Dagpaket från 495 kr/pp. Bosön är en unik mötesplats för utveckling och växande i idrottens miljö. Här hålls möten för upp till 225 personer i en kreativ atmosfär.

Näsby Slott - Inbjudande och personligt i Täby

Dagkonferens från 695 kr/pp. Här erbjuder vi 14 mötesrum med plats för upp till 120 personer.Välkomna till festernas slott.

Naturnära möten på Skytteholm, Ekerö

Dagkonferens från 695 kr pp. Här kan ni mötas i en lugn och rofylld miljö, med gröna ängar, skogens stigar och Mälarens vatten som en självklar inramning. Här erbjuder vi 7 ljusa moderna mötesrum med plats för upp till 148 personer.

Rosersbergs Slottshotell - Kunglig elegans nära Arlanda

Dagkonferens från 795kr/person. Den pampiga arkitekturen och vackra slottsparken gör konferensen till en storslagen upplevelse. Här finns 9 mötesrum för upp till 100 personer.

Möten med stil på Ulfsunda Slott, Bromma

Dagpaket från 895kr/pp. Här erbjuder vi 10 unika mötesrum för upp till 100 personer som liksom slottet i övrigt är inredda i tidlös design.

Boka dagkonferens


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Boka direkt 020-112 22 22

Våra andra erbjudanden

Höstkonferens

Omstart i höst Samla teamet och få igång kreativiteten. Vi tar hand om er och ser till att ni har det bra.

Kickoff all inclusive

Konferens där allt ingår! Boka er kickoff på slottet, på terrassen eller i parken! I paketet ingår helpension, lokal och aktivitet.

Fest i höst och vinter

Fira i höst och vinter Fira hos oss med höstens gyllne färger som virvlar eller till vinterfrostens förtrollande glitter