false

PROVA PÅ SKYTTEHOLM
Helpension 1995 kr/person ex moms

Vi är så glada för att vackra Skytteholm på Ekerö kommer att ingå i familjen Stockholm Meeting Selection from 1 mars. Vi erbjuder nu alla våra kunder ett prova-på erbjudande på konferens – helpension för endast
1995 kr/person ex moms. Upplev lugnet vid Mälarens Strand.

I priset ingår
Ankomstkaffe med hembakt bröd och charkuterier
Lunch med det bästa av säsongens råvaror
Eftermiddagskaffe med hembakta godsaker
trerättersmiddag komponerad av vår köksmästare
Övernattning med frukostbuffé

Fri tillgång till Strandpaviljongen med bastu & relax mellan kl 16-19

För bokning:
Kontakta Skytteholm på
telefon 08-560 236 00 eller info@skytteholm.se

Skytteholm är ett konferenshotell beläget vid Mälarens strand. På drygt 30 minuter tar du dig från Stockholms storstadspuls till lugnet på natursköna Ekerö.  Skytteholm ligger mellan böljande hästhagar, öppna golffält och med strålande utsikt över Mälarens vatten. Här finns en lugn och avslappnande atmosfär men också möjlighet till en rad aktiviteter. Varför inte köra ett riktigt travrace med teamet?

Läs mer om Skytteholm

 

Erbjudandet gäller nya bokningar som genomförs under perioden mars-april 2018. (Erbjudandet kan inte kombineras med andra erbjudanden eller avtalsrabatter)

Våra andra erbjudanden

Presentkort

När du har svårt att välja så är presentkort den bästa presenten att ge bort! Välj bland övernattning, Afternoon Tea, champagnemiddag och mycket mer på våra slott och hotell!

20% rabatt på Sturegatan 15

Måndagar och Fredagar så erbjuder vi just nu 20% rabatt på våra toppmoderna lokaler på Sturegatan 15! Välkomna in till en av Stockholms bästa adresser.

Helpension

Helpension från 1 345 kr/pp. Samla teamet och få igång kreativiteten och resultaten. Vi tar hand om er och ser till att ni har det bra.