Sommarfest

Kickoff all inclusive – den perfekta uppstarten efter sommaren.

Unna dina kollegor det lilla extra och samla alla till en härlig kickoff.
För att kunna prestera bra behöver man koppla av en stund från vardagen helt enkelt och kanske unna sig något extra – vad passar då bättre än ett all inclusive paket.

Vi har satt ihop paket som inkluderar alla måltider, goda drycker, konferenslokal, aktivitet, övernattning och frukost. Något som vi är väldigt bra på det är att anpassa oss och skräddarsy efter era önskemål. Därför är alla paket anpassningsbara och vi finns här för att göra just er kickoff minnesvärd och perfekt.

Vad passar er bäst?
Kickoff på slott, aktiv kickoff för tävlingsinriktade, lyxig kickoff på borggård eller kanske hälsosamt och grönt tema.

 

Läs mer om de olika paketen

Kickoff med flärd på slott

Borggården på Ulfsunda Slott är som gjord för skönt häng och har en härlig atmosfär! Här ingår allt ni kan tänkas önska, teambuildande aktivitet, somrig middag, goda drycker, konferenslokal och skön övernattning i våra fina hotellrum.

Svensk sommar när den är som bäst

Börja med en Rib-båtstur med fikakorgar fyllda av svenska klassiker, kom sedan i skön stämning med sommarspel i parken, njut av en härlig grillmiddag, njut av bastu och bad i sjöpaviljongen och festa loss i ladan kan det bli bättre än så?

Med naturen som granne

Med Judarnskogen som omger slottsträdgården skapas här enkelt en härlig och intim kickoff med naturen som granne. Här ingår allt ni kan tänkas önska, konferenslokal, alla måltider, aktiviteten ’Med penseln i handen’ och lite till för att ni ska komma i skön stämning inför kvällens sommarbuffé som kommer från Restaurtang Råkoko.

Kickoff på musikslottet!

Här får ni en storslagen slottsmiljö med en avslappnad festkänsla. I den stora slottsparken arrangerar vi roliga aktiviteter perfekt för både små och stora sällskap. Självklart har vi grillen framme och våra kockar redo att förgylla kickoffen.

På festernas slott!

Kockarna från Lilla Slottskrogen tänder grillen och låter er njuta härliga sommarsmaker. I parken arrangerar vi klassiska sommaraktiviteter och efter middagen får ni festa loss i våra makalösa salonger som fullkomligen osar fest.

Kickoff med SPA-känsla

Vårt nybyggda SPA är en perfekt mingelplats och skapar en skön avslappnad känsla för hela kickoffen. Här ingår allt ni kan behöva i form an konferenslokal, måltider och en spännande aktivitet med laserlerduveskytte. På kvällen bjuds det italienska smaker vid grillen.

Ståtliga Mästarvillan

Lämna stressen bakom er och insup Norra Lidingös rogivande atmosfär. Till middag erbjuder vi vår populära sharing-middag med grilltema. Bosöns generösa ytor bjuder in till er rad olika möjliga aktiviteter både till land och havs.

Med kunglig glans!

Att ha historiens vingslag närvarande, den pampiga arkitekturen och utsmyckningen nära samt den vackra slottsparken som en oas alldeles utanför gör festen till en storslagen upplevelse. Här ingår aktiviteten Med Pensel i Handen, fördrink med fransk cider och en härlig picknick