false

Konferens med nytänk

Möts i en kreativ miljö, tänk outside the box

Träffa dina kollegor och spåna fritt, koppla av och låt kreativiteten flöda. Vad lockar mest? Rockkonferens där ni kan sjunga ut idéerna, poolkonferens i varm utomhuspool med utsikt över Stockholms inlopp eller en flärdfull konferens med champagne och goda ostar?

På våra slott, herrgårdar och hotell finns alla möjligheter till nytänk!

Rockkonferens på musikslottet!

...eller kanske popkonferens? Sjung i våra musikstudios och tänk out side the box!

Villa Lovik - Möts i Poolen

Möts vid poolen, relaxa i bastun och häng i vår beach club. Njut av fruktfat, svalkande bål och lunch på La Piazza by Villa Lovik.

Helgrön konferens

Håll ert möte ute på en picknickfilt i den härliga omgivningen. Vår hemgjorda gröna juice som kryllar av nyttigheter tillsammans med nötter och frukt gör att ni kreativa idéer föds och mötet blir avslappnat och produktivt. Förmiddagsfika och eftermiddagsfika serveras antingen på slottsterrassen eller packad i picknick korg. Lunchen serveras på uteserveringen och är vegetarisk precis som alla måltider denna dag.

Vinnande möten på Bosön, Lidingö

Bosön är en unik mötesplats för utveckling och växande i idrottens miljö. Här hålls möten för upp till 225 personer i en kreativ atmosfär av laganda och utmaningar.

Konferens i Art Nouveau-anda

Här finns sköna fåtöljer och soffgrupper i härlig Art Nouveau/Judendstil. På bordet finns fruktkuber och i salongen intill serveras kaffe dagen lång. Förmiddagsfikat bjuder på smörgåsar med härliga grönsaker, lunch serveras i en av slottsmatsalarna och eftermiddagsfikat bjuder på en buffé av sötsaker.

Badkonferens vid Mälarens glittrande strand

I strandpaviljongen finns vår sjöbastu, en härlig relax avdelning med loungemöbler både utom hus och inne. Mellan möte och måltider finns got om tid för avsvalkade dopp och värmande stunder i bastun.

Kunglig hundkonferens på Roserbergs Slottshotell

I mötesrummet har vi ställt in hundbädd, hundgodis och handduk till era ögonstenar. I vår närhet finns många leder och vandringsstråk, ta med hundarna och långpromenad och håll delar av mötet på vandringslederna omkring oss.

Flärdfulld konferens på slottet

Lyxa till det med sovmorgon, vid ankomst serveras en härlig charkbricka och ett glas krispig champagne. Ni håller ert möte avslappnat i någon av slottets salonger och när hungern smyger på serveras vinlunch i restaurangen och på eftermiddagen serveras ostbricka med salta tillbehör.

Boka dagkonferens


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Boka direkt 020-112 22 22

Våra andra erbjudanden

Padelkonferens

Padelkonferens Utmana kollegorna i en spännande match. Blanda möte i en inspirerande lokal, god mat och padelspel.

Avskilda möten

Konferera, bo och ät i avskildhet! Till er som önskar jobba ostört eller konferera avskilt från andra grupper har vi många möteslösningar.

Fest på slott eller herrgård

Samla familj och vänner och fira med en fest på slott eller herrgård! Möjligheterna är oändliga hos Stockholm Meeting Selection– året runt!