false

Konferens med padelspel

Varva möte med padelspel, god mat och härliga lokaler

Träffa dina kollegor och utmana varandra i en spännande padelmatch. Startar ni dagen med en padelmatch för att öka adrenalinet och få ny energi eller avslutar ni konferensen med en miniturnering? Valet är ert!

 På Skytteholm och Villa Lovik har vi egna banor på plats. På Rosersbergs Slottshotell har vi samarbete med Padel United Rosersberg. Ulfsunda Slott har samarbete med Padel Royal i Bromma. Våra andra hotell har också banor i närheten – kontakta oss så berättar vi mer!

Rosersbergs Slottshotell - Padelspel med kunglig glans

Padelkonferens i samarbete med Padel United Rosersberg. Varva möte i slottet med padelspel. Ta med eftermiddagsfikat till padelbanan eller starta dagen med en rafflande match.

Ulfsunda Slott - Padelspel och möte på slottet

Padelkonferens i samarbete med Padel Royal. På Ulfsunda flödar champagnen och kreativiteten.

Skytteholm - Padelspel intill Mälaren

De två nya utomhusbanorna ligger vackert beläget intill Mälaren men en fantastisk utsikt över vattnet i den glittrande viken.

Villa Lovik - Utomhuspadel med vacker utsikt över ängar och hagar

Banorna ligger med vacker utsikt över grönskande ängar. Ett stenkast bort finns vår utomhus pool som håller 38grader året om, restaurang och bar.

Boka konferens


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Boka direkt 020-112 22 22

Våra andra erbjudanden

Avskilda möten

Konferera, bo och ät i avskildhet! Till er som önskar jobba ostört eller konferera avskilt från andra grupper har vi många möteslösningar.

Outside the box

Konferens med nytänk! Träffas,inspireras, håll möten på nya sätt och njut av våra vackra omgivningar och lokaler

Fest på slott eller herrgård

Samla familj och vänner och fira med en fest på slott eller herrgård! Möjligheterna är oändliga hos Stockholm Meeting Selection– året runt!