Sommarfest

Sommarfest, sommaravslutning, sommarkonferens eller en ordentlig sommarbaluns?

Kär tradition har många namn och kommer i olika former. Är ni på jakt efter det där lilla extra så har vi det. Sommarfest på slott, aktiv sommarkonferens för tävlingsinriktade, lyxig sommarbaluns på borggård eller kanske hälsosamt och grönt tema. Vad väljer ni?

Boka in teamet innan sommaren eller starta upp efter semestern med en härlig upplevelse på någon av våra fantastiska mötesplatser. Alla våra slott och herrgårdar har somriga menyer och en rad olika aktiviteter att erbjuda för att addera det där lilla extra till er sommarfest.

Boka innan 30 april så får ni 10% rabatt på hela bokningen.

Sommarspelen kan börja

Borggården på Ulfsunda Slott är som gjord för sommarfester! Börja med sommarspel som boule, kubb och krocket ett glas roséchampagne för att sen njuta av en trerättersmiddag med somriga smaker.

Svensk sommar när den är som bäst

Börja med en Rib-båtstur till Skytteholm, kom i skön stämning med sommarspel i parken, njut av en härlig grillmiddag, njut av bastu och bad i sjöpaviljongen och festa loss i ladan kan det bli mer sommarfest än så?

Med naturen som granne

Med Judarnskogen som omger slottsträdgården skapas här enkelt en härlig och intim sommarfest med naturen som granne. ’Med penseln i handen’ och ett glas bubbel utmanar ni era kreativa sinnen kommer i en skön stämning inför kvällens sommarbuffé från Restaurtang Råkoko.

Sommarfest på musikslottet!

Här får ni en storslagen slottsmiljö med en avslappnad festkänsla. I den stora slottsparken arrangerar vi roliga sommaraktiviteter perfekt för både små och stora sällskap. Självklart har vi grillen framme och våra kockar redo att förgylla sommarfesten.

På festernas slott!

Kockarna från Lilla Slottskrogen tänder grillen och låter er njuta härliga sommarsmaker. I parken arrangerar vi klassiska sommaraktiviteter och efter middagen får ni festa loss i våra makalösa salonger som fullkomligen osar fest.

Sommarfest med SPA-känsla

Vårt nybyggda SPA är en perfekt mingelplats och skapar en skön avslappnad känsla inför kvällens benägenhet med en Aperol spriz och tilltugg. Sedan blir det italienska smaker vid grillen.

Ståtliga Mästarvillan

Lämna stressen bakom er och insup Norra Lidingös rogivande atmosfär. Till middag erbjuder vi vår populära sharing-middag som vi från maj har med grilltema. Bosöns generösa ytor bjuder in till er rad olika möjliga aktiviteter både till land och havs. Låt fantasin flöda.

Med kunglig glans!

Att ha historiens vingslag närvarande, den pampiga arkitekturen och utsmyckningen nära samt den vackra slottsparken som en oas alldeles utanför gör festen till en storslagen upplevelse. Varför inte börja med Franskt picknick-mingel på terrassen eller i Junosalongen.