Sommarfest

Sommarfest

Sommaravslutning, sommarkonferens eller en ordentlig sommarbaluns?

Kär tradition har många namn och kommer i olika former. Är ni på jakt efter det där lilla extra så har vi det. Sommarfest på slott, aktiv sommarkonferens för tävlingsinriktade, lyxig sommarbaluns på borggård eller kanske hälsosamt och grönt tema. Vad väljer ni?

Boka in teamet innan sommaren eller starta upp efter semestern med en härlig upplevelse på någon av våra fantastiska mötesplatser. Alla våra slott och herrgårdar har somriga menyer och en rad olika aktiviteter att erbjuda för att addera det där lilla extra till er sommarfest.

Festförslag

Här har vi samlat några av de bästa sommarfest förslagen.
Du kan även klicka på länkarna för fler somriga erbjudanden från våra slott och herrgårdar.

SOMMARMINGEL
Ulfsunda Slott

Samlas på slottets pampiga borggård, börja med en mingel och roséchampagne. Hyr in underhållning, liveframträdande eller spela sommarens skönaste musik i högtalarna. Samlas senare för en sommarmiddag i tältet intill slottet.

www.ulfsundaslott.se

TERRASSFEST PÅ MUSIKSLOTTET
Hesselby Slott & Orangeri

Sommarfest på den storslagna slottsterrass med vackra vyer över barockparken. Med musik i högtalarna, eller framför ett live-framträdande, ordnar vi en riktig mingelfest! Slå er ner för en sommarmiddag i tältet.

www.hesselbyslott.se

HELIKOPTERSIGHTSEEING
Näsby Slott

Ta med kollegorna på en riktig upplevelse och åk helikopter tillsammans över vår huvudstad med oslagbara vyer. När ni landar står vi klara med fördrink och mingel på terrassen och en härlig grillmiddag.

www.nasbyslott.se

KREATIV SOMMARFEST
Rosersbergs Slottshotell

Samla kollegorna i slottsparken och plocka fram konstnären inom er. Med hjälp av akrylfärg, vackra omgivningar, fantasi och kreativitet målar ni tavlor med inspiration från omgivningen eller utifrån ett tema. Därefter håller ni en minglande vernissage med fördrink och avslutar senare med en gemensam middag på slottet.

www.rosersbergsslott.se

POOLPARTY
Villa Lovik

Samla teamet för en avslappnande, stämningsfull sommaravslutning på Villa Lovik. Mingla i Beach & Pool Club med en fördrink i handen, njut av utsikten över Hustegafjärden, sällskapa i solstolarna och avnjut senare en italiensk grillmiddag tillsammans.

www.lovik.se

BLOMSTERFEST
Åkeshofs Slott

Samlas för er sommaravslutning på det gröna slottet i trädgårdsstaden. Ni börjar att mingla i trädgården och tillsammans med vår florist skapar ni fina blomsterarrangemang som ni får ta med er hem. När ni är klara dukar vi upp en fantastisk, grön sommarbuffé till er.

www.akeshofsslott.se

UPPLEVELSEFEST
Skytteholm

Ta med kollegorna på en riktig upplevelse. Åk ribbåt, segla segelbåt, flyg helikopter, åk stridsbåt och få en sigtseeing till sjöss. När ni lägger till vid herrgården står vi klara med mingel & grillmiddag utomhus vid Skyttegården.

www.skytteholm.se

UTOMHUSTRÄNING
Bosön

Samla teamet för en somrig träningsdag utomhus och avsluta med en härlig sommarbuffé på stora Olympiaterrassen.

www.boson.se

SOMMARSPEL
i våra vackra parker

Ni kan även välja att samlas i någon av våra vackra parker med kubbspel, boule och krocket. Mingla och avnjut en sommarmiddag i gott sällskap.

Kontakta oss så guidar vi er till den rätta sommarfesten för just er

Tel: 020-112 22 22
E-post: meet@meetingselection.se

eller fyll i formuläret nedan

Gör en förfrågan


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.