false

Sommarfest med kollegorna

Unna dina kollegor det lilla extra samla kollegorna till en härlig sommarmiddag på slottet, på terrassen eller i parken. För att kunna prestera bra behöver man koppla av en stund från vardagen helt enkelt och kanske unna sig något extra. Boka in uppstarten efter sommaren med en härlig sommarmiddag hos oss!

Sommarmiddagen/grillfesten passar utmärkt att kombinera med ett halv- eller heldagsmöte och vi har hotellrum för de som vill stanna över natten.  Sommarmiddag från 445 kr per person ex moms.

Inom Stockholm Meeting Selection finns tio hotell och mötesplatser med olika inriktningar i Stockholm med omnejd att välja på. Allt från anrika slott och herrgårdar vid vackra sjölägen till kreativa mötesplatser mitt city. Bromma, Lidingö, Hesselby, Ekerö, Täby eller Rosersberg vid Arlanda, vad passar bäst för er fest?

Läs mer om grillmiddagar på våra slott och hotell

Villa Lovik

Sommarfest från 445 kr.

Åkeshofs Slott

Sommarfest från 535 kr.

Hesselby Slott

Grillfest från 595 kr.

Näsby Slott

Sommarfest från 495 kr.

Ulfsunda Slott

Sommarfest 595 kr/person.

Rosersbergs Slottshotell

Sommarfest 595 kr.

Bosön

Grillfest från 525 kr.

Boka sommarmiddag 


Våra andra erbjudanden

Prova på Skytteholm

Prova-på erbjudande Vi har fått en ny familjemedlem - Skytteholm på Ekerö. Passa på att boka vårt prova-på erbjudande för 1995 kr/person ex moms

Presentkort

När du har svårt att välja så är presentkort den bästa presenten att ge bort! Välj bland övernattning, Afternoon Tea, champagnemiddag och mycket mer på våra slott och hotell!

20% rabatt på Sturegatan 15

Måndagar och Fredagar så erbjuder vi just nu 20% rabatt på våra toppmoderna lokaler på Sturegatan 15! Välkomna in till en av Stockholms bästa adresser.