false

TRÄLADAN PÅ SKYTTEHOLM  

LOKAL SOM MAN MINNS – TRÄLADAN PÅ SKYTTEHOLM, EKERÖ

Minnesvärda besök i lantlig miljö finner ni på Skytteholm. Här finns möjlighet att hyra en typiskt svensk trälada som har trampat jordgolv och högt i tak och är som gjord för lantliga, bohemiska fester eller avslappnade mingel bland halmbalar och spetstyger. Trägolv kan hyras in och ladan kan dekoreras efter önskemål. Observera att ladan inte är uppvärmd, men fungerar utmärkt som festlokal under sommarhalvåret. Utöver denna lokal finns konferenslokaler för 10-130 personer samt övernattningsmöjligheter för 148 personer. Ni tar er till Skytteholm på ca. 30 minuter från Stockholms City.

Läs mer på Skytteholms hemsida här

Boka på telefon 020-112 22 22 eller mail meet@meetingselection.se

Våra andra erbjudanden

Presentkort

När du har svårt att välja så är presentkort den bästa presenten att ge bort! Välj bland övernattning, Afternoon Tea, champagnemiddag och mycket mer på våra slott och hotell!

20% rabatt på Sturegatan 15

Måndagar och Fredagar så erbjuder vi just nu 20% rabatt på våra toppmoderna lokaler på Sturegatan 15! Välkomna in till en av Stockholms bästa adresser.

Vintererbjudande

Vinterkonferens - lokalhyran ingår. Passa på och boka in er konferens, kickoff eller utbildning till specialpris under utvalda veckor i vinter.