Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Hohohoferansen

för alla som älskar julen

mötesrummet som är fyllt av julgran, julpynt, julens dofter och julklappar.

På Hesselby Slott älskar vi julen och tycker alla borde fira in julen lite extra, även på arbetstid. Boka in kollegorna i ”Hohohoferansen” och få maximal julstämning. Man kan aldrig få för mycket av julgranar, julstjärnor och julpynt!

Hohohoferansen har plats för 9 personer och är bokningsbart from den 12 november tom den 20 december. I rummet ingår Aladdinask, julkolor, julmust, glögg med tillbehör, pepparkakor och självklart julklappar.

Innehåll

Aladdinask, julkolor, julmust, glögg med tillbehör, pepparkakor och självklart julklappar.

Ankomstkaffe med smörgås

Tvårätters lunch

Eftermiddagsfika

Trerätters middag eller julbord beroende på veckodag

Möteslokal

Övernattning

Generös slottsfrukostbuffé

Bra att veta

Vi hjälper dig gärna att boka transport till och från mötet

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Hohohoferansen

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Julbord på Hesselby Slott

När du kliver in i Orangeriet möts du av en stämningsfull atmosfär med dofter av jul. Längs buffén finns ett imponerande utbud av läckra rätter som kommer att få dina smaklökar att jubla. Julbordet på Hesselby Slott är verkligen en upplevelse för alla sinnen. Den fantastiska miljön i Orangeriet, tillsammans med det breda utbudet av traditionella rätter, gör detta julbord till en minnesvärd händelse.

Dryfta & dreja

Ta trapporna ner till slottskällaren och Hesselby Krukmakeris ljusa lokaler, inramade av de gamla slottsvalven. Under ledning av krukmakerskan Elise får ni en lektion i att dreja och måla er egen skål. Efter en lång mötesdag är det ofta uppskattat att få vistas i krukmakeriets kreativa utrymmen och jobba med händerna istället för hjärnan en stund. Under tiden som aktiviteten pågår finns en mingelförrätt framdukad i den anslutande lokalen och vi laddar upp med drycker enligt önskemål. Då ni har drejat klart fortsätter kvällen i restaurangen med en trerättersmiddag.

Hybridmöte

Google Meet eller gemytligt mötesrum? Nu kan mötesdeltagarna själva välja. Vi hjälper dig att kombinera den analoga och digitala världen på bästa sätt. Med vår mötesteknik får alla deltagare, både de på plats och distans, en kvalitativ mötesupplevelse och möjlighet att känna delaktighet. Dessutom ser vi till att ni får en möteslokal som lämpar sig för hybridkonferenser och, vid mindre möten, en möblering som gör att alla deltagare kan se och interagera med varandra.

FOKUS PÅ 2024

Boka årets första möten eller kickoff redan nu och få full fokus på 2024 efter nyår! Bokar du före den 2:a december erbjuder vi 15% rabatt på helpension och konferenslokal för perioden jan-mars 2024, använd kod: RESTART (Gäller nya bokningar och kan inte kombineras med andra erbjudande)

Se vårt utbud av konferenserbjudanden och skicka oss en förfrågan >

Söker du en privat weekendupplevelse, boka här >