Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Julmiddag med Italienska smaker

Konferens med möjlighet till SPA

Konferens med middag och aktiviteter

Hos oss finns stora luftiga mötesrum perfekta för både den stora gruppen och det intima mötet. Varför inte kombinera möte eller kickoff med en aktivitet? Tex pepparkakshusbakning där ni utmanar varandra i grupper i att bygga det mest kreativa pepparkakshuset. Efter aktiviteten njuter ni vår italienska julmiddag i matsalen och varför inte en krispig prosecco som fördrink?

Innehåll

Förmiddagsfika

Lunch

Eftermiddagsfika

Julmiddag med Italienska smaker

Övernattning

Frukost

Möteslokal

Bra att veta

Köp till entré till Spa by Villa Lovik

Båt eller buss? Vi hjälper dig gärna att boka transport till och från mötesplatsen.

Vi följer noga myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer om våra aktuella åtgärder.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Julmiddag med Italienska smaker

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Konferens med relax

Att få varva krävande jobbmöten med välgörande avkoppling är en uppskattad kombination. Ni har möjlighet att paketera er egen relaxkonferens genom att addera ett relaxtillval till er dagkonferens eller konferens med helpension. I alla tillval ingår även entré till relaxavdelning med pool, bastu med mera.

Konferens med yoga

Att avsätta tid för ett yogapass under mötet kan hjälpa deltagarna att sänka stressnivån och öka fokuset. Inled gärna morgonen med en stund yoga eller gör ett avbrott från mötet vid en tidpunkt då energin brukar tryta. Vi ser dessutom till att ni får ett luftigt konferensrum och energigivande måltider under er yogakonferens. Varva gärna med frisk luft och promenader och ni kan avsluta mötet fyllda av energi!