Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Kräftskiva

Roligt, gott och härlig stämning

Möte med helpension och en festlig kräftskiva

Bjud deltagarna på en kräftskiva efter dagens inspirerade möte. Beroende på väder och gruppens storlek så väljer vi lämplig lokal ihop med er. Är vädret på topp, kanske ni börjar skivan med någon gruppaktivitet, eller kanske bara en avslappnat glas vin i våra salonger eller slottsterassen.

Innehåll

Förmiddagsfika

Lunch

Eftermiddagsfika

Kräftskiva med bland annat västerbottenspaj, sallad, bröd och andra tillbehör samt en enklare dessert.

Enklare dekoration till middagen

Övernattning

Frukost

Möteslokal

Bra att veta

Vi hjälper dig gärna att boka transport till och från mötet.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Kräftskiva

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Konferens med AW

Vi kan erbjuda en härlig stämningsfull afterwork i vår vackra vinterträdgård – är vädret på topp kanske det blir en AW på slottsterassen.

Hybridmöte

Google Meet eller gemytligt mötesrum? Nu kan mötesdeltagarna själva välja. Vi hjälper dig att kombinera den analoga och digitala världen på bästa sätt. Med vår mötesteknik får alla deltagare, både de på plats och distans, en kvalitativ mötesupplevelse och möjlighet att känna delaktighet. Dessutom ser vi till att ni får en möteslokal som lämpar sig för hybridkonferenser och, vid mindre möten, en möblering som gör att alla deltagare kan se och interagera med varandra.

Frukostmöte

Börja arbetsdagen i en miljö som väcker alla sinnen. Samla teamet till ett morgonmöte med hotellfrukost på vackra Näsby Slott. Här möts ni i en luftig möteslokal och ni är välkomna att fylla på kaffet och hämta frukost i flera omgångar. Effektivt, enkelt och du och dina medarbetare får en god start på dagen.

Planerar du en julkonferens?

Boka er konferens med julkänsla på våra 10 destinationer i och runt Stockholm.