Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Meet outdoors

Samlas på slottets vackra borggård

Utomhusmöte

När det personliga mötet är efterlängtat men att sitta inomhus inte lockar. På vår borggård finns fyra paviljonger med loungemöbler som passar perfekt till det lilla avslappnade mötet. Boka för ett kort möte eller en heldag. Kaffe ingår självklart och vi serverar gärna förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika där det passar er – utomhus eller inne i någon av våra salonger.

Innehåll

Utomhusmöte i en av borggårdens paviljonger med loungemöbler

Kaffe, isvatten, block och pennor

Bra att veta

Möjligt att boka till förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika eller middag.

Yoga i slottsparken eller matlagning utomhus? Vi hjälper er gärna att hitta en passande aktivitet för ert möte.

Vi följer noga myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer om våra aktuella åtgärder.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Meet outdoors

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Fabulous Friday

Avsluta arbetsveckan på bästa sätt genom en fredagskonferens på Ulfsunda Slott! Fabulous Friday är ett komplett mötespaket med helpension och med ett lyxigt avslut på dagen.

Hybridmöte

Google Meet eller gemytligt mötesrum? Nu kan mötesdeltagarna själva välja. Vi hjälper dig att kombinera den analoga och digitala världen på bästa sätt. Med vår mötesteknik får alla deltagare, både de på plats och distans, en kvalitativ mötesupplevelse och möjlighet att känna delaktighet. Dessutom ser vi till att ni får en möteslokal som lämpar sig för hybridkonferenser och, vid mindre möten, en möblering som gör att alla deltagare kan se och interagera med varandra.

Day meeting and dinner

En dag på slott! Ofta blir man mer kreativ och effektiv genom att bara byta miljö för en stund. På Ulfsunda Slott ser vi till att ni har allt ni behöver under er mötesdag och efter några effektiva timmar är det härligt att avrunda dagen tillsammans med middag.

Planerar du en julkonferens?

Boka er konferens med julkänsla på våra 10 destinationer i och runt Stockholm.