Mombasa på Sturegatan 15

Konferera tryggt

Nu erbjuder vi covid-19 snabbtest för våra konferensgäster

Boka covid-19 snabbtest i samband med konferensen och fokusera på ert möte i lugn och ro. Tillsammans med Noviral erbjuder vi nu covid-19 snabbtester på plats. Testerna utförs på av utbildad personal på er valda konferensanläggning. Alla mötesdeltagare testas vid ankomst, identifierar sig med bankID och hålls separerade fram tills de fått ett negativt provsvar. Alla deltagare med negativt provsvar kan delta i konferensen. Eventuella positiva tester tas om hand av vårdpersonalen. Det tar 15 minuter att få svar.

Detta är en tilläggstjänst, kontakta vår bokning för offert och mer information.

Kontakta oss för offert på covid-19 snabbtest i anslutning till våra konferenser:

020 – 112 22 22
meet@meetingselection.se

Avskilda möten

Konferera, bo och ät i exklusiv avskildhet

Rosersbergs Slottshotell - Avskilt och stilfullt i kungligt stall

I slottsstallets magnifika lokaler kan ni konferera och äta helt avskilt. Önskar ni även övernatta? Boka en av våra slottsflyglar där ni kan sova en god natt i de vackert inredda hotellrummen.

Ulfsunda Slott - En slottsflygel bara för er!

Slottets norra flygel är en fantastisk plats för en hel konferensvistelse! Flygeln rymmer 18 hotellrum och den extraordinära konferensvåningen Elementum. Här jobbar och inspireras ni vacker miljö och får alla måltider serverade på plats.

Åkeshofs Slott - Möten i 1700-tals orangeri

I det vackra orangeriet invid slottsträdgården kan ni mötas avskilt och från slottets gröna kök levereras underbara gröna smaker. Vill ni övernatta finns möjlighet att disponera över en egen slottsflygel med hotellrum.

Hesselby Slott - Upptäck Spelmannen i slottsparken!

Välkommen till Spelmannen - ett charmigt f.d. spannmålsmagasin från 1600-talet beläget i den vackra slottsparken. Här konfererar och äter ni i moderna lokaler, och ett stenkast bort bor ni i en egen hotellbyggnad!

Bosön - Egen villa med havsutsikt

I Rektorsvillan konfererar ni ostört med rofylld utsikt över Askrikefjärden. Här finns även möjlighet att äta alla måltider i villan och önskar ni övernatta kan vi erbjuda hotellrum i en egen hotellkorridor.

Gör en konferensförfrågan


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Erbjudanden

Oväntade mötesplatser och en smak av livets goda

Padelkonferens

Padelkonferens Utmana kollegorna i en spännande match. Blanda möte i en inspirerande lokal, god mat och padelspel.

Avskilda möten

Konferera, bo och ät i avskildhet! Till er som önskar jobba ostört eller konferera avskilt från andra grupper har vi många möteslösningar.

Outside the box

Konferens med nytänk! Träffas,inspireras, håll möten på nya sätt och njut av våra vackra omgivningar och lokaler