PREMIÄR! Taco Fiesta på Hesselby Slott & Orangeri

Hesselby Slott lanserar nu ett nytt fredagskoncept med spännande smaker och livemusik. På fredag är det premiär för Taco Fiesta och visionen är att skapa en välkomnande och avslappnad mötesplats för boende i Västerort.

– Vi vill att man ska ta med familjen, grannarna och vännerna för att fira in helgen med oss på Hesselby Slott & Orangeri! Slottet och orangeriet ska fungera som en samlingsplats för alla som vill njuta av god mat och i detta fall även av livemusik. Vi vet att det finns en efterfrågan lokalt och vi försöker möta upp med olika happenings som passar många. Vi erbjuder även Tea Party som är vår tappning på Afternoon Tea som är mycket populärt, berättar Jenny Bergström, Hotelldirektör på Hesselby Slott.

Under kvällen serveras Hesselby Slotts egen variant av mexikanska tacos och i baren serveras välkylda Coronas och margarita shots.

– Taco Fiesta är en perfekt kväll för både vuxna och barn. För de små som besöker oss finns en barnhörna där de kan leka, rita och titta på film, säger Jenny.

Datum:
29 mars, 26 april och 24 maj

Öppettider
Buffén är framdukad kl. 18.00 -20.00
Baren är öppen kl. 17.00-22.00

Priser
Vuxna: 295 kr
Barn 3-10 år: 125 kr
Barn 11-15 år: 195 kr

För att boka bord
Ring: 08 445 51 40 eller maila eat@hesselbyslott.se.

Begränsat antal platser, skynda att boka för att garanterad plats.

Vill du veta vad som händer på våra slott, hotell och mötesplatser?

Anmäl dig till Stockholm Meeting Selections nyhetsbrev och få 15 % i välkomstrabatt på hotellnätter.

Anmäl dig här