NÄRA.STAN.NATUREN.MÖTET.MATEN

Åkeshofs Slott erbjuder en lugn och inspirerande miljö med 1700-tals atmosfär.

Inbäddad i Judarskogens grönska i Bromma. Med närheten till både natur, city, tunnelbana och flygplats har slottet ett perfekt läge.

MÖTEN OCH FEST PÅ ÅKESHOFS SLOTT
Orangeriet är en modern, nyrenoverad lokal med fantastiskt ljus, ca 100 meter från slottet. Här kan upp till 50 personer mötas och ni har hela huset för er själva för, perfekt för fest och dagkonferens i Stockholm. I slottets huvudbyggnad finns ytterligare konferensrum i olika storlekar där hittar ni även matsalar, reception och sällskapsrum. Åkeshofs slott är perfekt för både små och stora fester. Ett gemytligt slott som känns lagom stort för fester av alla slag; jubileum, årsdagar, konferens eller bröllop.

Ni kan dessutom få hela slottet för er själva.

BOENDE PÅ ÅKESHOFS SLOTT
Slottet har 23 hotellrum som ligger i slottsflyglarna och i ett intilliggande hus. Är ni många kan ni få en hel slottsflygel för er själva.

AKTIVITETER PÅ ÅKESHOFS SLOTT
Det är något speciellt med att lösa en mordgåta i slottsmiljö,efter er dagkonferens får ni njuta av en god middag samtidigt som ni deltar i en riktig deckarupplevelse. Ni kan välja att gå en historisk vandring på slottet med inslag av musik och tidsenlig klädsel. I Åkeshofs Slotts vackra vinkällare anordnar vi allt från klassiska vinprovningar till provningar av drycker i kombination med olika smaker. Ni kan även välja att njuta av en lugn stund på egen hand i bastun. Eller ströva runt i  vackra Judarskogens naturreservat.

Snabbfakta om Åkeshofs Slott


9 mötesrum
9 mötesrum
50 platser i största lokalen
50 platser i största lokalen
23 hotellrum
23 hotellrum
34 bäddar
34 bäddar
90 restaurangplatser
90 restaurangplatser
70 platser i festvåningen
70 platser i festvåningen
9 km till city
9 km till city
4 km till Bromma flygplats
4 km till Bromma flygplats
Relax med bastu
Relax med bastu

Kontaktuppgifter

Åkehofs Slott

Åkeshovs Gårdsväg 1
168 38 Bromma

Phone: +46 (0) 8 445 80 77Email: akeshofsslott@akeshofsslott.seWebsite: http://www.akeshofsslott.se/

Våra slott, hotell och rum