BOSÖN - UNIK MÖTESPLATS FÖR IDROTT OCH UTVECKLING

SVENSK IDROTTS SAMLINGSPLATS

Bosön är beläget i vacker skärgårdsmiljö på norra Lidingö, 15 minuter från Stockholm city. Bosön är en unik mötesplats för utveckling och växande i idrottens miljö. Här hålls möten, dagkonferenser och events i en kreativ atmosfär av laganda och utmaningar.

Hotell och boende på Bosön

MÖTEN, FEST OCH EVENT PÅ BOSÖN
På Bosön kan ni välja att ha er konferens i vackra Mästarvillan, i energifyllda Olympiahuset, enskilt i Rektorsvillan eller arrangera de riktigt stora eventen i gigantiska Vinnarhallen. I Mästarvillan och Rektorsvillan möts ni i en lugn och avskild herrgårdsmiljö. Olympiahuset kännetecknas av puls, kreativitet och idrott. I Olympiarestaurangen finns det plats för cirka 300 sittande gäster här serveras frukost, lunch och middag på buffé. I Mästarvillan njuter ni av serverade luncher och middagar med utsikt över vattnet.

BOENDE PÅ BOSÖN
Vill ni ha mer än en dagkonferens i Stockholm? Bosön stoltserar med hela 340 bäddar i 121 moderna och nyrenoverade hotellrum. Här finns rum i tre olika kategorier; hotell, hotellägenheter och budgethotell.

AKTIVITETER PÅ BOSÖN
På Bosön finns unika möjligheter till aktiviteter. Närmare bestämt hela 32 hektar! Vi har bland annat vår stora elitidrottsanläggning med friidrottshall, bollhall, gym, pool och en fullstor fotbollsplan inomhus. Vi har egen hamn och möjligheter till aktiviteter nära, i eller på vattnet. Alla kan uppleva Bosöns härliga stämning, riktigt stora sällskap såväl som små grupper och privatpersoner.

Snabbfakta om Bosön


41 konferensrum
41 konferensrum
225 platser största lokalen
225 platser största lokalen
3000 platser i eventhallarna
3000 platser i eventhallarna
300 restaurangplatser
300 restaurangplatser
121 hotellrum
121 hotellrum
338 bäddar
338 bäddar
Idrottsytor, pool, bastu & relax
Idrottsytor, pool, bastu & relax
11 km till city
11 km till city
50 km till Arlanda flygplats
50 km till Arlanda flygplats

Kontaktuppgifter

Bosön

181 47 Lidingö

Phone: +46 (0) 8 699 66 00Email: info@boson.nuWebsite: http://boson.nu

Våra slott, hotell och rum