HESSELBY SLOTT- SVERIGES MUSIKSLOTT

VACKER MUSIK OCH TONGIVANDE MÖTEN

På Hesselby Slott är det alltid nära till musiken och musiken speglas i både inredning och atmosfär. Slottet ligger inbäddat i en vacker slottspark nära Hässelby strand,  med endast 20 minuter från Stockholms City och har även Bromma flygplats runt knuten.

MÖTEN, FEST OCH EVENT PÅ HESSELBY SLOTT
Mötesrummen på Hesselby Slott är fördelade i tre olika byggnader; själva slottet, den mindre byggnaden Spelmannen och den större konferensbyggnaden Orangeriet. I Orangeriet finns även restaurang, bar och en loungedel som förgyller ert möte. Musikslottet är som gjort för fester av alla slag; mingelfest på slottsterrassen eller borggården, magisk middag på slottet, skönt barhäng i Sensuella Isabellas bar eller större events i parken.

BOENDE PÅ HESSELBY SLOTT
Vill ni ha mer än bara en dagkonferens i Stockholm? Passa på att förlänga er vistelse med en natt i musikens anda. Hesselby Slotts hotellrum går i olika musikteman; vackra och personliga hotellrum i Trubaduren, mysiga och hemtrevliga rum i Orkestern, samt artistrum i slottsflyglarna som välkända artister inrett och satt sin personliga prägel på. Vad sägs om att krypa ner i E-Types jättelika badkar eller sova under kristallkronan i Dregens rum.

AKTIVITETER PÅ HESSELBY SLOTT
Vill ni göra något mer efter er konferens? Aktiviteterna på Hesselby Slott går även de i musikens tecken, pröva en ”Lira ihop” aktivitet och få de anställda att sjunga ut. Stärk lagkänslan med en musikquiz. Få underhållning till middagen av en egen kör. Utöver musikaktiviteter erbjuder vår sommelier vinprovningar, våra trädgårdsmästare lär ut säsongens bästa trädgårdstips eller varför inte koppla av med en behandling på SPA Linaro.

Snabbfakta om Hesselby Slott


15 mötesrum
15 mötesrum
150 platser i största lokalen
150 platser i största lokalen
68 hotellrum
68 hotellrum
128 bäddar
128 bäddar
150 restaurangplatser
150 restaurangplatser
100 platser i festvåningen
100 platser i festvåningen
Relax med bastu & Spa
Relax med bastu & Spa
13km till City
13km till City
10km till Bromma flygplats
10km till Bromma flygplats

Kontaktuppgifter

Hesselby Slott

Maltesholmsvägen 1
162 15 Vällingby

Phone: +46 (0) 8 445 51 40Email: hesselbyslott@hesselbyslott.seWebsite: http://www.hesselbyslott.se/

Våra slott, hotell och rum