LOVIK - KONFERENS MED HAVSUTSIKT

NATURSKÖNA LOVIK GER DIG EN KÄNSLA AV SKÄRGÅRD

Endast 15 minuter från Stockholms City. Lovik är vackert beläget på Lidingös norra udde omslutet av vatten och vacker natur som inger harmoni och lugn. Vill ni anlända med båt kan ni lägga till vid Loviks egna brygga, från centrala Stockholm tar resan ca 45 minuter.

MÖTEN OCH FEST PÅ LOVIK
Lovik byggdes som en av Lidingös första konferensanläggningar. Alla möteslokaler för er konferens och allmänna utrymmen ligger  nära matsal och reception. De större lokalerna på Lovik är omgivna av grupprum. I restaurangen serveras god mat tillsammans med vacker havsutsikt. Salongen – Loviks festvåning med både kristallkronor och öppen spis har stått värd för många bröllop och fester.

BOENDE PÅ LOVIK
På Lovik finns 64 rum med smakfull inredning.

AKTIVITETER PÅ LOVIK
Vill ni få ut mer av er dagkonferens i Stockholm? Det vackra läget vid Hustegafjärden inbjuder till olika vattenaktiviteter, t.ex. RIB-båt, kajak eller en fisketur. Vi erbjuder kajaker till våra gäster utan extra kostnad och gratis tillgång till vårt fullt utrustade gym. För den som önskar någonstans att slappna av finns tillgång till bastu.  Längs med vattnet finns en fin strandpromenad, perfekt för joggning, stavgång och sköna promenader. Sist men inte minst har ni Brödfabriken där ni nere i Bageriet kan få komma och baka med våra ambassadörer.

Snabbfakta om Lovik


9 konferensrum
9 konferensrum
100 platser största lokalen
100 platser största lokalen
64 hotellrum
64 hotellrum
90 bäddar
90 bäddar
120 restaurangplatser
120 restaurangplatser
82 platser i festvåningen
82 platser i festvåningen
Bastu & Relax
Bastu & Relax
14 km till city
14 km till city
52 km till Arlanda flygplats
52 km till Arlanda flygplats

Kontaktuppgifter

Lovik

Loviksvägen 1
181 90 Lidingö

Phone: +46 (0) 8 506 180 00Email: lovik@lovik.seWebsite: http://www.lovik.se/

Våra slott, hotell och rum