NÄSBY SLOTT - DEN SJÄLVKLARA MÖTESPLATSEN

EN MAGISK PLATS ATT MÖTAS PÅ!

Näsby Slott är beläget invid Näsbyviken i Täby, endast 5 minuter från Roslagsbanan, 15 minuter från Stockholm city och 35 minuter från Arlanda. Perfekt när ni vill ha er dagkonferens i Stockholm nära city och behändigt för inflygande resenärer att delta i er konferens.

Näsby Slott är omgiven av en lummig slottspark och erbjuder en historisk miljö med inslag av Svensk konsthistoria. Än idag finns statyer av Carl Milles, väggmålningar av Bruno Liljefors och takmålning av Anders Zorn att beskåda på slottet.

MÖTEN OCH FEST PÅ NÄSBY SLOTT
Mötesrummen ligger i själva slottet och från lokalerna har ni utsikt över den vackra slottsparken. Näsby Slott har utvecklat ett eget matkoncept ”Tillrätter” bestående av flera smårätter som serveras till en huvudrätt. Med sin familjära känsla och sina vackra salar är slottet en fantastisk plats för möten, fester och bröllop.

BOENDE PÅ NÄSBY SLOTT
Näsby Slotts 44 hotellrum är belägna i slottsflygeln samt i en intilliggande hotellbyggnad.

AKTIVITETER PÅ NÄSBY SLOTT
Den vackra slottsmiljön bjuder in till aktiviteter i parken eller på slottet, ni kan gå en smakrik tipspromenad, välja en guidad historievisning där ni får höra om slottets historia och lära känna familjen Lamm som en gång i tiden bodde på slottet eller varför inte själva prova på att vara konstnär för en dag.

Närheten till Näsbyviken gör att Näsby Slott lämpar sig för alla typer av vattenaktiviteter såsom RIB-båt, kajak eller varför inte en fisketur.

Snabbfakta om Näsby slott


11 mötesrum
11 mötesrum
170 platser största lokalen
170 platser största lokalen
44 hotellrum
44 hotellrum
50 bäddar
50 bäddar
100 restaurangplatser
100 restaurangplatser
130 platser i festvåningen
130 platser i festvåningen
14 km till city
14 km till city
34 km till Arlanda flygplats
34 km till Arlanda flygplats

Kontaktuppgifter

Näsby Slott

Djursholmsvägen 30
183 52 Täby

Phone: +46 (0) 8 544 981 00Email: nasbyslott@nasbyslott.seWebsite: http://www.nasbyslott.se/

Våra slott, hotell och rum