ROSERSBERGS SLOTTSHOTELL - FÖR MÖTEN I TIDEN

Rosersbergs Slottshotell är det enda hotell som inryms på ett av Sveriges kungliga slott.

Slottshotellet är vackert beläget vid Mälaren och ligger dessutom nära flera viktiga knytpunkter: Arlanda flygplats endast 10 minuter bort samt både Stockholm och Uppsala inom 30 minuters bilresa.

MÖTEN OCH FEST PÅ ROSERSBERGS SLOTTSHOTELL
Den huvudsakliga verksamheten på Rosersbergs Slottshotell sker i Fröken och Junoflygeln där slottsmiljön ger en vacker inramning till de moderna mötesrummen för er dagkonferens i Stockholm. Här finns även reception matsalar och bar med loungemiljö. I slottsstallet finns ytterligare tre större mötesrum med tillhörande grupprum för er konferens. De två största lokalerna i stallet rymmer upp till 100 personer i biosittning. Att ha en fest på ett kungligt slott är något utöver det vanliga. De vackra matsalarna, loungemiljön, slottsterrassen med utsikt över parken och Mälaren och den kungliga miljön gör att er tillställning får en magisk glans över sig.

BOENDE PÅ ROSERSBERGS SLOTTSHOTELL
Boendet på Rosersbergs Slottshotell finns i slottsflyglarna och ytterligare en intilliggande byggnad. Av de nyrenoverade rummen i Kavaljers- och Teaterflygeln är inget rum det andra likt, alla har en unik och gemytligt ombonad känsla av slottsgemak. Källarbacken ligger ca 100 meter från slottet och är en funkisbyggnad från sent 50-tal. Rummen är inredda i samarbete med Svenskt Tenn med deras klassiska tyger och möbler av Josef Frank. I Källarbacken finns även gym och bastu för våra gäster.

AKTIVITETER PÅ ROSERSBERGS SLOTTSHOTELL
Rosersbergs Slottshotell erbjuder att antal unika aktiviteter som t.ex. ”Brandman för en dag”, en aktivitet där ni kombinerar nytta med nöje. Gå en guidad visning av det kungliga slottet där tiden stått stilla, eller upplev den vackra naturen i Rosersberg genom ett fyrhjulssafari.

Snabbfakta om Rosersbergs slottshotell


9 mötesrum
9 mötesrum
100 platser största lokalen
100 platser största lokalen
63 hotellrum
63 hotellrum
99 bäddar
99 bäddar
100 restaurangplatser
100 restaurangplatser
100 platser i festvåningen
100 platser i festvåningen
Gym, bastu & relaxavdelning
Gym, bastu & relaxavdelning
30 km til city
30 km til city
12 km till Arlanda flygplats
12 km till Arlanda flygplats

Kontaktuppgifter

Rosersbergs Slottshotell

Slottsvägen
195 95 Rosersberg

Phone: +46 (0) 8 12 20 20 00Email: info@rosersbergsslott.seWebsite: http://www.rosersbergsslott.se/

Våra slott, hotell och rum