SKEPPET – MÖJLIGHETERNAS HUS

EXKLUSIV MÖTES- & EVENTLOKAL MED UNDERHÅLLANDE HISTORIA

Vi har blåst nytt liv i gamla Restaurang Skeppet från 1922 där Hasse & Tage spelade 88-öresrevyn på 70- talet. Hela Skeppet bjuder på ljusa, luftiga lokaler med generös takhöjd och med en spännande historia inbyggd i väggarna.
Idag är Skeppet en trevligt inredd modern lokal med kapacitet för upp till 180 deltagare i biosittning, perfekt för ditt event eller dagkonferens. Skeppet ligger lättåtkomligt invid Värtahamnen i Stockholm.

MÖTE PÅ SKEPPET
Den flexibla miljön som Skeppet erbjuder tillsammans med vårt sätt att arbeta gör ert möte inspirerande, produktivt och roligt. Läget i Värtahamnen gör lokalen perfekt för dagkonferenser eller kortare informationsmöten men för er som är ute efter en helhetslösning som även innefattar boende ordnar vi med buss eller båttransport till våra systerhotell på Lidingö.

FEST OCH EVENT PÅ SKEPPET
Efter många år som lokal för underhållning sitter skrattet nästan kvar i väggarna på Skeppet. Här hjälper vi er att ordna allt från företagsevents till temafester, minimässor, privatfester, modevisningar och oändligt mycket mer.

Kapacitet


2 mötesrum
2 mötesrum
200 platser i största lokalen
200 platser i största lokalen
200 platser i festvåningen
200 platser i festvåningen
5 km till city
5 km till city
13 km till Bromma flygplats
13 km till Bromma flygplats

Kontaktuppgifter

Skeppet

Södra Hamnvägen 32
115 41 Stockholm

Phone: +46 (0) 8 121 321 00Email: konferens@meetingselection.seWebsite: http://www.skeppetevent.se

Våra hotell