ULFSUNDA SLOTT - KONSTEN ATT MÖTAS

FÖR DEN KRÄSNE LIVSNJUTAREN

Ulfsunda Slott har ett unikt läge alldeles invid Mälaren och ligger bara ett stenkast från centrala Stockholm och Bromma flygplats, perfekt för en konferens för resande sällskap. Slotts- och park-miljön från 1600-talet med sin anrika historia möter modern design i en mycket lyckad symbios.

54 fria parkeringsplatser och närhet till tvärbana, tunnelbana och buss gör det lätt att ta sig till och från oss när ni har er fest eller dagkonferens.

Slottet har 14 konferensrum för 6-100 deltagare och 54 unikt designade hotellrum för upp till 64 övernattande gäster.

I den rogivande slottsmiljön har vi skapat unika mötesrum som genom konsten och den designade inredningen framkallar inspiration och kreativitet. Ditt möte ges förutsättningar för att bli framgångsrikt och effektivt i våra ljusa och luftiga lokaler.

MÖTEN OCH FEST PÅ ULFSUNDA SLOTT
På Ulfsunda finns elva designade och individuellt utformade mötesrum med en anrik slottskänsla men naturligtvis med den tekniska utrustning som ni behöver och mötesrummen är inredda för att få kreativiteten att flöda. Den moderna slottsmiljön ger extra glans till fester. Mötet mellan anrikt och modernt bäddar för en fulländad fest i lyx och flärd.

BOENDE PÅ ULFSUNDA SLOTT
På Ulfsunda Slott är rummen fördelade i fyra flyglar där 1600-tal möter raffinerad modern design. Det finns både enkelrum och dubbelrum. De 54 unikt designade hotellrummen är alla olika och har inspirerande namn såsom La Dolce Vita, Erotikrummet, Bröllopssviten, Citronbomben och Marilyn Monroe.

AKTIVITETER PÅ ULFSUNDA SLOTT
I de stämningsfulla källarvalven på Ulfsunda Slott erbjuder vi champagne- och vinprovningar. I matstudion ges möjlighet att laga mat som riktiga proffs, samla dina kollegor till en givande aktivitet. Passa också på att njuta av sköna behandlingar i slottets SPA eller relaxa på Ulfsunda Slotts bastuflotte.

Snabbfakta om Ulfsunda Slott


11 mötessrum
11 mötessrum
100 platser största lokalen
100 platser största lokalen
54 hotellrum
54 hotellrum
78 bäddar
78 bäddar
86 restaurangplatser
86 restaurangplatser
100 platser i festvåningen
100 platser i festvåningen
Bastu & Ulfsunda TREAT
Bastu & Ulfsunda TREAT
7 km till city
7 km till city
2 km till Bromma flygplats
2 km till Bromma flygplats

Kontaktuppgifter

Ulfsunda Slott

Margretelundsvägen 125
167 36 Bromma

Phone: +46 (0) 8 704 49 40Email: ulfsundaslott@ulfsundaslott.seWebsite: http://www.ulfsundaslott.se/

Våra slott, hotell och rum