FEST & BRÖLLOP -Fira som en stjärna

Ät som en kung, Sov som en stjärna. Vakna i ett slott.

Säg JA i slottsmiljö

Våra slott och hotell är som gjorda för fester av alla slag, mingelfester, magiska middagar eller bröllop i både stort och smått format. Slotten och hotellen erbjuder pampiga miljöer, vackra matsalar och fantastiska utomhusmiljöer med terrasser, slottsparker och borggårdar. De flesta av våra vackra ställen kan dessutom nås via sjövägen, en perfekt start på bröllopsfesten.

Fira hos oss

Villa Lovik

Ta emot gästerna vid bryggan och skåla in festen i lusthuset. Fortsätt festen natten lång i Salongen med en underbar utsikt över fjärden. Låt gästerna bo kvar och avsluta med en lång brunch tillsammans!

Näsby Slott

På festernas slott är allt möjligt! Näsby Slott ligger naturskönt vid Näsbyvikens strand i Täby. Låt gästerna anlända med båt och ta emot dom i slottsparken.

Åkeshofs Slott

På det lilla slottet i trädgårdsstaden har du möjlighet att hyra hela slottet och göra festen eller bröllopet till ett minne för livet.

Rosersbergs Slottshotell

Kungliga Rosersbergs Slottshotell ligger nära Mälaren. Här finner du vackra flyglar och en slottspark med vidsträckta gräsmattor. Sommartid kan ni förutom i den fantastiska parken vigas i det vackra slottskapellet.

Skytteholm

Vintagefest i bohemisk stil i en lada, klassiskt herrgårdsmiddag eller utomhusfest vid vattnet? Skytteholm på Ekerö är som gjort för fest och bröllop. Oavsett stil och känsla.

Hantverket och Sturegatan 15

För mingelfester och middagar i city erbjuder Restaurang Hantverket på Sturegatan 15 en skön miljö, lika elegant som anspråkslös. Mat, atmosfär och inredning präglas av passion och genuinitet.

Hesselby Slott

Fira din fest på det anrika slottet eller i sköna Orangeriet. Här finns rum för alla och för de mest speciella gästerna rekommenderas artistrummen som har en unik design baserade på kända svenska artister!

Ulfsunda Slott

Ulfsunda Slott i Bromma är en kombination av en modern och anrik miljö. Med 54 unika hotellrum kan alla gästerna sova över efter festen.

Bosön

Med en makalös utsikt över Askrikefjärden och solnedgången festar ni natten lång på den stora terrassen. På Bosön finns oändliga möjligheter för fester och evenemang.

Mer än bara middag?

Vill du ha mer än en god middag under er kickoff, fest eller event? Alla våra hotell inom Stockholm Meeting Selection erbjuder aktiviteter för att förhöja din stund hos oss. Välj mellan champagneprovningar, tårtbak, matlagning, roliga sportaktiviteter och mycket mer.

Boka fest eller bröllop

  • Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra erbjudanden

Presentkort

När du har svårt att välja så är presentkort den bästa presenten att ge bort! Välj bland övernattning, Afternoon Tea, champagnemiddag och mycket mer på våra slott och hotell!

20% rabatt på Sturegatan 15

Måndagar och Fredagar så erbjuder vi just nu 20% rabatt på våra toppmoderna lokaler på Sturegatan 15! Välkomna in till en av Stockholms bästa adresser.

Vintererbjudande

Helpension från 1 895 kr/pp. Passa på och boka in er konferens, kick-off eller utbildning till specialpris under utvalda veckor i vinter.