FEST & BRÖLLOP Historiska miljöer

FEST & BRÖLLOP Njut av livets goda

FEST & BRÖLLOP Pampiga miljöer

FEST & BRÖLLOP  Fira som en stjärna

FEST & BRÖLLOP Minnen för livet

FEST & BRÖLLOP Fester man minns

FEST & BRÖLLOP Fira kärleken med oss

Ät som en kung. Sov som en stjärna. Vakna i ett slott.

Säg JA i eller festa i slottsmiljö!

Våra slott och hotell är som gjorda för fester av alla slag både företagsfester och privata tillställningar. Mingelfester, magiska middagar, kick off eller bröllop i både stort och smått format. Slotten och hotellen erbjuder pampiga miljöer, vackra matsalar och fantastiska utomhusmiljöer med terrasser, slottsparker och borggårdar. De flesta av våra vackra ställen kan dessutom nås via sjövägen.

Vad passar er?

Näsby Slott

På festernas slott är allt möjligt! Näsby Slott ligger naturskönt vid Näsbyvikens strand i Täby. Låt gästerna anlända med båt och ta emot dom i slottsparken.

Åkeshofs Slott

På det lilla slottet i trädgårdsstaden har du möjlighet att hyra hela slottet och göra festen eller bröllopet till ett minne för livet.

Lejondals Slott

Lejondals Slott är ett riktigt sagoslott som skapat för fester och event! Slottet stod färdigt 1892 och har under årens lopp haft förmånen att hålla åtskilliga fester i slottssalen.

Rosersbergs Slottshotell

Kungliga Rosersbergs Slottshotell ligger nära Mälaren. Här finner du vackra flyglar och en slottspark med vidsträckta gräsmattor. Sommartid kan ni förutom i den fantastiska parken vigas i det vackra slottskapellet.

Skytteholm

Vintagefest i bohemisk stil i en lada, klassiskt herrgårdsmiddag eller utomhusfest vid vattnet? Skytteholm på Ekerö är som gjort för fest och bröllop. Oavsett stil och känsla.

Hantverket och Sturegatan 15

För mingelfester och middagar i city erbjuder Restaurang Hantverket på Sturegatan 15 en skön miljö, lika elegant som anspråkslös. Mat, atmosfär och inredning präglas av passion och genuinitet.

Villa Lovik

Ta emot gästerna vid bryggan och skåla in festen i lusthuset. Fortsätt festen natten lång i Salongen med en underbar utsikt över fjärden. Låt gästerna bo kvar och avsluta med en lång brunch tillsammans!

Bosön

Med en makalös utsikt över Askrikefjärden och solnedgången festar ni natten lång på den stora terrassen. På Bosön finns oändliga möjligheter för fester och evenemang.

Hesselby Slott

Fira din fest på det anrika slottet eller i sköna Orangeriet. Här finns rum för alla och för de mest speciella gästerna rekommenderas artistrummen som har en unik design baserade på kända svenska artister!

Ulfsunda Slott

Ulfsunda Slott i Bromma är en kombination av en modern och anrik miljö. Med 54 unika hotellrum kan alla gästerna sova över efter festen.

Mer än bara middag?

Vill du ha mer än en god middag under er kickoff, fest eller event? Alla våra hotell inom Stockholm Meeting Selection erbjuder aktiviteter för att förhöja din stund hos oss. Välj mellan champagneprovningar, tårtbak, drejning, matlagning, roliga sportaktiviteter och mycket mer.

Boka fest eller bröllop

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.