Aktiviteter

Livets goda hos oss

Aktiviteter och njutning av livets goda

Drejning, korvstoppning, bakning eller kanske blomsterbindning?

Att kombinera konferensen med en aktivitet brukar alltid vara uppskattat.  Något som ger något extra som Livets Goda. Vad som räknas som livets goda är olika från person till person. För någon kan det vara en stund framför en sprakande brasa. För en annan kan det vara en nervkittlande fotbollsmatch, en fängslande bok, en minut av stillhet, en långpromenad med hunden, en mil i löparspåret eller gitarrsolot i favoritlåten. För en tredje kan det vara doften av nybakat bröd, en smak man aldrig känt förut, ett riktigt effektivt möte, tid för goda vänner eller ett glas champagne till frukost. Hos oss i familjen Stockholm Meeting Selection kan våra gäster uppleva livets goda på alla vis. På det vis som passar dom. Vad är livets goda för dig?
Läs mer om våra olika aktiviteter nedan.

Korvstoppning på Skytteholm

Mötespaket med korvstoppning. Avsluta mötesdagen tillsammans med Skytteholms köksmästare och en lektion i korvstoppning.

Music Lounge på Hesselby Slott

Hesselby Slotts Music Lounge ett perfekt ställe att släppa loss efter dagens aktiviteter. Loungen är ett skönt vardagsrum med egen bar och två separata musikstudios där ni tävlar mot varandra.

Brödfabriken på Villa Lovik

På Brödfabriken på Villa Lovik kan du som få baka dina drömmars bröd eller bakverk, givetvis med hjälp av ett proffs. Vad sägs som den perfekta prinsesstårtan eller frasiga wienerbröd?

Utomhuskonferens i en grillkåta

Naturen som inramning av mötet bidrar till både avslappning och fokus. Det gör det lättare att hitta glädje, motivation och gemensamma målbilder.

Champagneprovning på Ulfsunda Slott

Nere i Ulfsunda Slotts vinkällare har vi bubblande champagneprovningar där man får lära sig om tillverkning, process, vilken mat som passar att dricka till.

Spritbordet på Hantverket

Spritbordet på Hantverket är en upplevelse för alla sinnen, där vi gjort om allt vi lärt oss om finkultur och låter maten anpassa sig efter spriten.

Yoga och träning på Bosön

Bosön har vackra omgivningar och nära vattnet med löparspår i skogarna. Börja dagen med ett Yoga pass -Avsluta dagen med egen träning. Valen är oändliga med aktiviteter.

Blomsterbindning på Åkeshofs Slott

Tillsammans med Åkeshofs Slotts trädgårdsmästare och florist skapar ni fantasifulla arrangemang till personalfesten, kräftskivan, studenten eller närmaste högtid.

Ölprovning på Rosersbergs Slottshotell

På Rosersbergs Slottshotell finns ett ölbryggeri och under året kommer flera sorters öl med säsongskaraktär att bryggas.Välkommen att njuta av ölen och pröva på några av våra ölprovningar?

Slottsvisning på Rosersbergs Slottshotell

Bland Sveriges kungliga slott är Rosersberg den bäst bevarade hemligheten. Rummen står nästan orörda från tiden 1795–1860 med välbevarade inredningar och samlingar.

Dryfta & Dreja på Hesselby Slott

Ett kreativt mötespaket. Ta paus från konferensen och låt händerna arbeta istället för hjärnan en stund i Hesselby Slotts krukmakeri.