VÅRA HOTELLRUM -Sov som en prins hos oss

VÅRA HOTELLRUM -Sov som en prins hos oss

VÅRA HOTELLRUM -Sov som en prins hos oss

VÅRA HOTELLRUM -Sov som en prins hos oss

En nybäddad hotellsäng i ett slott väntar

Design och inredning ligger oss varmt om hjärtat inom Stockholm Meeting Selection och därför är våra hotell i Stockholm inredda med stor omsorg. Allt från artistrum på Hesselby Slott, designade i samarbete med välkända artister, till hotellrum med känsla av slottsgemak på Rosersbergs Slottshotell. På Ulfsunda Slott är alla 54 hotellrum olika i sin utformning. Här kan du bo över i rum med inspirerande namn som La Dolce Vita, Citronbomben eller Marilyn Monroe.

Alla våra slott och hotell ligger inom 30 minuter från Stockholm och det är enkelt att åka med kommunala medel in till Stockholm city.

Självklart ingår alltid en härlig hotellfrukost med nybakat bröd, ägg, smoothies, nybryggt kaffe och annat gott när du bor hos oss. Gratis parkering och wifi ingår också.

Våra hotell i Stockholm

Unika rum på Ulfsunda Slott, Bromma

Ulfsunda har 54 unika hotellrum med totalt 87 bäddar. Välj och vraka mellan himmelsängar, ljussättning, takbjälkar, stuckatur, badkar, historia, vitt och färgglatt.

Sov som en stjärna på Hesselby Slott, Hässelby

Hesselby Slott har 68 hotellrum med totalt 102 bäddar, alla med musiktema. Vill du vakna upp i ett trubadurrum, artistrum eller ett rum med favorit instrumentet?

Boende på Åkeshofs Slott, Bromma

Åkeshofs Slott har 23 hotellrum med totalt 35 bäddar som ligger i slottsflyglarna och ett intilliggande hus. Är ni många kan ni få en hel slottsflygel för er själva.

Bekväma rum på Näsby Slott, Täby

Näsby Slott har 44 bekväma hotellrum med totalt 62 bäddar. Här finns plats för alla festgäster och konferensdeltagare att sova gott och vakna utsövda och redo för en ny dag

Vakna till fågelkvitter på Skytteholm, Ekerö

Sov gott och vakna till fågelkvitter och vågornas mjuka brus vid Mälarens strand. På Skytteholm har vi möjlighet att välkomna 148 gäster i våra 78 hotellrum fördelade mellan Skyttegården, Herrgården och de vackra flyglarna.

Kungliga elegans på Rosersbergs Slottshotell, Sigtuna nära Arlanda

Sov som en prins i något av våra 63 hotellrum med totalt 86 bäddar, alla med historisk prägel, nära Arlanda flygplats.

Sov gott på Bosön, Lidingö

Bosön stoltserar med hela 121 moderna rum med totalt 340 bäddar. Här finns tre olika kategorier; hotell, hotell lägenheter och budget hotell.

Hemtrevliga rum på Villa Lovik, Lidingö

Villa Lovik har 64 hemtrevliga hotellrum med 76 bäddar. Här kan du vila skönt över natten och vakna till en fantastisk utsikt.

När du får tid över…

Många av våra slott och hotell har fina träningsmöjligheter och några erbjuder moderna, fräscha gym och bastu! Eller varför inte börja dagen med en promenad eller en springtur i våra vackra parker och grönområden innan det är dags för affärsmöte, konferens eller bara umgås. Alla kan erbjuda boule, kubb och andra sällskapsspel till utlåning.

Boka rum
på våra hotell i Stockholm

Våra erbjudanden

Presentkort

När du har svårt att välja så är presentkort den bästa presenten att ge bort! Välj bland övernattning, Afternoon Tea, champagnemiddag och mycket mer på våra slott och hotell!

20% rabatt på Sturegatan 15

Måndagar och Fredagar så erbjuder vi just nu 20% rabatt på våra toppmoderna lokaler på Sturegatan 15! Välkomna in till en av Stockholms bästa adresser.

Vintererbjudande

Helpension från 1 895 kr/pp. Passa på och boka in er konferens, kick-off eller utbildning till specialpris under utvalda veckor i vinter.