VÅRA HOTELLRUM -Sov som en prins hos oss

VÅRA HOTELLRUM -Sov som en prins hos oss

VÅRA HOTELLRUM -Sov som en prins hos oss

VÅRA HOTELLRUM -Sov som en prins hos oss

VÅRA HOTELLRUM -Sov som en prins hos oss

VÅRA HOTELLRUM -Sov som en prins hos oss

En nybäddad hotellsäng i ett slott väntar

Design och inredning ligger oss varmt om hjärtat inom Stockholm Meeting Selection och därför är våra hotell i Stockholm inredda med stor omsorg. Allt från artistrum på Hesselby Slott, designade i samarbete med välkända artister, till hotellrum med känsla av slottsgemak på Rosersbergs Slottshotell. På Ulfsunda Slott är alla 54 hotellrum olika i sin utformning. Här kan du bo över i rum med inspirerande namn som La Dolce Vita, Citronbomben eller Marilyn Monroe.

Alla våra slott och hotell ligger inom 30 minuter från Stockholm och det är enkelt att åka med kommunala medel in till Stockholm city.

Självklart ingår alltid en härlig hotellfrukost med nybakat bröd, ägg, smoothies, nybryggt kaffe och annat gott när du bor hos oss. Gratis parkering och wifi ingår också.

Våra hotell i Stockholm

Unika rum på Ulfsunda Slott, Bromma

Ulfsunda har 54 unika hotellrum med totalt 87 bäddar. Välj och vraka mellan himmelsängar, ljussättning, takbjälkar, stuckatur, badkar, historia, vitt och färgglatt.

Sov som en stjärna på Hesselby Slott, Hässelby

Hesselby Slott har 70 hotellrum med totalt 102 bäddar, alla med musiktema. Vill du vakna upp i ett trubadurrum, artistrum eller ett rum med favorit instrumentet?

Kungliga elegans på Rosersbergs Slottshotell, Sigtuna

Sov som en prins i något av våra 63 hotellrum med totalt 86 bäddar, alla med historisk prägel, nära Arlanda flygplats.

Boende på Åkeshofs Slott, Bromma

Åkeshofs Slott har 23 hotellrum med totalt 35 bäddar som ligger i slottsflyglarna och ett intilliggande hus. Är ni många kan ni få en hel slottsflygel för er själva.

Eleganta rum på Näsby Slott, Täby

På Näsby Slott finns plats för alla festgäster och konferensdeltagare att sova gott. Nu finns dessutom en helt ny flygel med eleganta, färgstarka superiorrum och juniorsviter!

Sov gott på Bosön, Lidingö

Bosön stoltserar med hela 121 moderna rum med totalt 340 bäddar. Här finns tre olika kategorier; hotell, hotell lägenheter och budget hotell.

Check in, take a deep breath and enjoy

Att stanna på Lejondals Slott över natten är något vi tycker att du ska unna dig om du kommer till oss. Alla våra rum har inretts med en unik och subtil stil för att ge det mesta till våra slottsgäster.

Vakna till fågelkvitter på Skytteholm, Ekerö

Sov gott och vakna till fågelkvitter och vågornas mjuka brus vid Mälarens strand. På Skytteholm har vi möjlighet att välkomna 148 gäster i våra 78 hotellrum fördelade mellan Skyttegården, Herrgården och de vackra flyglarna.

Stora rum på Lidingö

Över 100 rum i olika storlekar med 2-4 bäddar och alla med hög standard och alla bekvämligheter.

Hemtrevliga rum på Villa Lovik, Lidingö

Villa Lovik har 64 hemtrevliga hotellrum med 76 bäddar. Här kan du vila skönt över natten och vakna till en fantastisk utsikt.

När du får tid över…

Många av våra slott och hotell har fina träningsmöjligheter och några erbjuder moderna, fräscha gym och bastu! Eller varför inte börja dagen med en promenad eller en springtur i våra vackra parker och grönområden innan det är dags för affärsmöte, konferens eller bara umgås. Alla kan erbjuda boule, kubb och andra sällskapsspel till utlåning.

Boka rum
på våra hotell i Stockholm