Lilla Salongen på Näsby Slott

Avskilda möten

Konferera, bo och ät i exklusiv avskildhet

Önskar ni jobba ostört eller avskilt från andra grupper? Hos oss kan ni konferera, bo och äta i exklusiv avskildhet på våra unika mötesplatser. Tack vare att våra mötesplatser ofta består av ett flertal separata byggnader kan vi erbjuda många olika möjligheter för avskilda möten. Nedan kan du se några av de avskilda möteslösningar som vi har tagit fram. Har du specifika önskemål? Välkommen att kontakta oss och berätta om era behov så skräddarsyr vi en lösning just för er.

Trygga möten

Vi följer noga myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer om våra åtgärder och våra förnyade rutiner för varje mötesplats.

Rosersbergs Slottshotell - Avskilt och stilfullt i kungligt stall

I slottsstallets magnifika lokaler kan ni konferera och äta helt avskilt. Önskar ni även övernatta? Boka en av våra slottsflyglar där ni kan sova en god natt i de vackert inredda hotellrummen.

Ulfsunda Slott - En slottsflygel bara för er!

Slottets norra flygel är en fantastisk plats för en hel konferensvistelse! Flygeln rymmer 18 hotellrum och den extraordinära konferensvåningen Elementum. Här jobbar och inspireras ni vacker miljö och får alla måltider serverade på plats.

Åkeshofs Slott - Möten i 1700-tals orangeri

I det vackra orangeriet invid slottsträdgården kan ni mötas avskilt och från slottets gröna kök levereras underbara gröna smaker. Vill ni övernatta finns möjlighet att disponera över en egen slottsflygel med hotellrum.

Hesselby Slott - Upptäck Spelmannen i slottsparken!

Välkommen till Spelmannen - ett charmigt f.d. spannmålsmagasin från 1600-talet beläget i den vackra slottsparken. Här konfererar och äter ni i moderna lokaler, och ett stenkast bort bor ni i en egen hotellbyggnad!

Bosön - Egen villa med havsutsikt

I Rektorsvillan konfererar ni ostört med rofylld utsikt över Askrikefjärden. Här finns även möjlighet att äta alla måltider i villan och önskar ni övernatta kan vi erbjuda hotellrum i en egen hotellkorridor.

Gör en konferensförfrågan


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Padelkonferens

Padelkonferens Utmana kollegorna i en spännande match. Blanda möte i en inspirerande lokal, god mat och padelspel.

Avskilda möten

Konferera, bo och ät i avskildhet! Till er som önskar jobba ostört eller konferera avskilt från andra grupper har vi många möteslösningar.

Outside the box

Konferens med nytänk! Träffas,inspireras, håll möten på nya sätt och njut av våra vackra omgivningar och lokaler