KONFERENS & MÖTEN -Unika miljöer nära Stockholm

KONFERENS & MÖTEN -Unika miljöer nära Stockholm

KONFERENS & MÖTEN -Unika miljöer nära Stockholm

KONFERENS & MÖTEN -Unika miljöer nära Stockholm

KONFERENS & MÖTEN -Unika miljöer nära Stockholm

KONFERENS & MÖTEN -Unika miljöer nära Stockholm

KONFERENS & MÖTEN -Unika miljöer nära Stockholm

KONFERENS & MÖTEN -Unika miljöer nära Stockholm

Konferens & möten med Livets Goda

Vi tror på att möten mellan människor är viktiga för att skapa framgång och drivkraft. Inom Stockholm Meeting Selection finns det många konferens- och mötesplatser att välja på som hjälper till att få igång kreativa processer, skapar vinnande team och ger människor inspiration.

Läget är viktigt

Eftersom alla våra slott, hotell och mötesplatser ligger i Stockholmsområdet är det enkelt att ta sig dit med bil eller med kommunala medel. Gratis parkering* ingår alltid till våra gäster. Våra konferens- och möteslokaler ligger i historiska slottsmiljöer, i pampiga salar, i moderna hus och i annorlunda miljöer än var man kanske befinner sig till vardags. Ta med dig kollegorna för en dag eller två och låt oss ta hand om allt praktiskt så kan ni fokusera på er konferens.

*På Sturegatan 15 parkerar man enklast på gatorna runt omkring enligt Stockholms stad parkeringstaxa.

Våra mötesplatser

Möten med stil på Ulfsunda Slott, Bromma

Att ha konferens på Ulfsunda Slott i Stockholm är något utöver det vanliga. Här erbjuder vi 10 unika mötesrum för upp till 100 personer som liksom slottet i övrigt är inredda i tidlös design.

Personliga möten på Åkeshofs Slott, Bromma

Så nära Stockholms puls, men så långt ifrån stressen. Här erbjuder vi 9 mötesrum för upp till 50 personer i vacker slottsmiljö och är ni många kan ni få slottet helt för er själva.

Tongivande möten på Hesselby Slott, Hässelby

På Hesselby Slott kan ni mötas i en avslappnande och inspirerande miljö med musikhistoria. Här har vi 15 mötesrum för upp till 150 personer i en härlig atmosfär med musiktema.

Kunglig elegans på Rosersbergs Slottshotell, Sigtuna nära Arlanda

Att ha historiens vingslag närvarande och den pampiga arkitekturen nära och den vackra slottsparken gör konferensen till en storslagen upplevelse. Här har vi 9 mötesrum för upp till 100 personer.

Inbjudande och personligt på Näsby Slott, Täby

Våra ombonade, gemytliga lokaler fyllda med konst och inredning från tidigt 1900-tal ger en fin touch till ert möte. Här erbjuder vi 14 mötesrum med plats för upp till 120 personer.

Naturnära möten på Skytteholm, Ekerö

Här kan ni mötas i en lugn och rofylld miljö, med gröna ängar, skogens stigar och Mälarens vatten som en självklar inramning. Här erbjuder vi 7 ljusa moderna mötesrum med plats för upp till 148 personer.

Möten med havsutsikt på Villa Lovik, Lidingö

Omgivet av vatten och grönska i en omgivning som ger harmoni och lugn i kombination med omtanke om varje gäst ger de 9 lokalerna för upp till 100 personer er de bästa förutsättningar för lyckade möten.

Vinnande möten på Bosön, Lidingö

Bosön är en unik mötesplats för utveckling och växande i idrottens miljö. Här hålls möten för upp till 225 personer i en kreativ atmosfär av laganda och utmaningar.

Effektiva möten på Sturegatan 15, city

Sturegatan 15 är perfekt för er som vill mötas i en inspirerande miljö i city. De 6 mötesrummen har en hög designnivå och kan ta emot upp till 60 personer. Vägg i vägg ligger Restaurang Hantverket.

Våra konferenserbjudanden

Presentkort

När du har svårt att välja så är presentkort den bästa presenten att ge bort! Välj bland övernattning, Afternoon Tea, champagnemiddag och mycket mer på våra slott och hotell!

20% rabatt på Sturegatan 15

Måndagar och Fredagar så erbjuder vi just nu 20% rabatt på våra toppmoderna lokaler på Sturegatan 15! Välkomna in till en av Stockholms bästa adresser.

Vintererbjudande

Vinterkonferens - lokalhyran ingår. Passa på och boka in er konferens, kickoff eller utbildning till specialpris under utvalda veckor i vinter.

Boka konferens


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Njut av livets goda med en aktivitet

Visst kan du komma och konferera och bo hos oss bara för miljöns skull, men om du vill få med dig något extra har vi ett utbud av aktiviteter utöver det vanliga. Baka dina drömmars bröd i brödfabriken på Lovik, bind ett blomsterarrangemang på Åkeshofs Slott, en vin- eller champagneproving i någon av våra vinkällare, en guidad visning i den kungliga paradvåningen på Rosersbergs Slott eller en ölprovning av det slottsbryggda ölet med ett besök i ölbryggeriet.

Alternativen för att njuta lite extra av Livets Goda är oändliga.

Livets goda - Yoga i parken

Livets goda - provning av slottsöl

Livets goda - Team buliding vid vattnet

Livets goda - Rockstjärna för en dag i music lounge 

Företags events & kick off

För att kunna prestera bra behöver man koppla av en stund från vardagen helt enkelt och kanske unna sig något extra. Alla våra mötesplatser erbjuder fantastiska miljöer för sommarfester, event, kickoff och teambuilding för både små och stora företag. Kontakta oss så planerar vi ert nästa event tillsammans.

Företagsfest & kickoff på Festernas Slott

Kick-off i landslagsklass på Bosön

Ring ett samtal när du ska boka och jämföra

Genom att kontakta Stockholm Meeting Selections centrala bokning när du ska planera ett möte eller event får du snabbt hjälp med att hitta just den lösning som passar er bäst, du kan få en eller flera offerter som du kan jämföra. Vi guidar dig genom alternativen vilket hjälper dig att säkerhetsställa att mötet uppfyller de krav som deltagarna ställer. Eftersom vi driver hotellen kan du som bokare känna dig trygg med att vi kan våra hotell och matchar ert behov på bästa möjliga sätt. Om du redan vet vart du vill boka går det givetvis bra att kontakta dem direkt.

Boka direkt på 020 – 112 22 22

Vi älskar kaffe

Kaffe är en viktig del för många och därför finns det alltid nybryggt kaffe tillgängligt i våra kaffebufféer.
Cappucino, macchiato, te eller bryggkaffe vad passar dig bäst?

Vår kapacitet

Fakta Ulfsunda Slott Åkeshofs Slott Hesselby Slott Rosersbergs Slott Näsby Slott Skytteholm Bosön Lovik Sturegatan 15 Restaurang Hantverket
Mötesrum 10 9 15 9 8 7 30 9 6
Platser i största lokalen 100 50 150 100 120 130 225 100 60
Hotellrum 54 23 68 63 44 78 121 64
Bäddar 87 35 102 86 62  148 340 76
Platser i restaurangen 86 78 140 100 100 144/80 350 100 86 86
Platser i festvåningen 100 90 100 130 100  148/82 2000 82 86
Gratis WiFi Ja Ja Ja Ja Ja  Ja Ja Ja Ja Ja
Fri parkering Ja Ja Ja Ja Ja  Ja Ja Ja
Relax Dagspa/Bastu Bastu Bastu Gym/Bastu  Gym/Sjöbastu Gym/Bastu/Pool Gym/Bastu
Handikappanpassat Ja Ja Ja  Ja Ja Ja Ja Ja
Avstånd till city 7 km 9 km 13 km 30 km 14 km  29 km 11 km 14 km 0 0
Avstånd till flygplats 2 km 4 km 10 km 12 km 34 km  26 km 50 km 52 km 10 km 10 km