Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Avskilt möte

Exklusiv tillgång till egen villa

Dagkonferens med avskildhet

Till er som önskar konferera med avskildhet har vi den perfekta lösningen. I Rektorsvillan kan ni mötas avskilt i lugn och ro på Bosönområdet. Innan ankomst förbereder vi allt för ert möte och fyller kylar och skafferi med allt som ni kan tänkas behöva under dagen. Ni väljer själva tidsschemat för er dag och plockar fram fika och lunch när det passar er. Dagen avslutas med att ni lagar kvällens middag tillsammans. Recept och alla råvaror ni behöver finns på plats och villans generösa matstudio står redo för ert förfogande. Vill ni nå oss för påfyllning eller assistans finns vi bara ett telefonsamtal bort!

Innehåll

Förmiddagsfika

Lunch

Eftermiddagsfika

Middag – inklusive middagsaktivitet

Exklusiv tillgång till Rektorsvillan

Bra att veta

Boka även in en kock som hjälper till att tillaga och/eller leda matlagningen och som samtidigt ger er värdefulla proffstips.

Vi hjälper er gärna att boka en teambuildande aktivitet för att stärka gruppens samarbetsförmåga ännu mer.

Vi följer noga myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer om våra aktuella åtgärder.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Avskilt möte

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Stay in room

Nu kan du boka Stay in room, vårt mötespaket med roomservice! Vi ordnar ett luftigt mötesrum till er och under dagen får ni fika och lunch serverade där. Ni behöver alltså inte lämna rummet om ni inte önskar, men vi rekommenderar att ni delar upp dagen genom korta promenader och frisk luft. Ifall ni önskar kan vi även packa ryggsäckar med kaffetermos och eftermiddagsfika så kan ni kombinera er paus med en härlig picknick.

Summer Staycation Deal för 995:-/person

Ni har väl inte missat sommarens bästa deal? Checka ut hemifrån och spendera årets bästa dagar med din favorit på våra slott och hotell. Tillsammans får ni ett dygn i fantastiska miljöer med gastronomisk tvårätters middag och sovmorgon inkl. frukost för endast 995:-⁣
Erbjudandet gäller per person med del i dubbelrum under utvalda datum

Läs mer och boka här >

Här kan du även hitta alla våra konferenserbjudanden >