Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Exklusiv konferens i The Manor House

Tillgång till egen kock, butler, spa och egen brygga

Möte med avskildhet, hög sekretess samt yttersta diskretion

Upplev en exklusiv konferens på egen herrgård intill slottet med tillgång till egen kock, butler, spa och egen brygga. The Manor House kan erbjuda möten med avskildhet, hög sekretess samt yttersta diskretion i vacker miljö. Hela vårt Manor House står till dig och dina kollegors förfogande. Allt ni behöver för en lyckad konferens finns under samma tak – möteslokal, boende, matsal för måltider och avkoppling i The Manor House Spa. Vi skräddarsyr alla måltider, dryck och aktiviteter efter era önskemål och finns tillgängliga för er under hela vistelsen.

The Manor House har 8 Superior Dubbelrum med 16 bäddar, konferenslokal samt ett grupprum och är vackert beläget vid Lejondalssjön som ger rika möjligheter till bad, en stunds stillhet och avkoppling. På det natursköna området hittar ni den vackra slottsparken och naturligtvis Lejondals Slott, ett ungt slott i Wasastil.

Innehåll

The Manor House exklusivt för er under ett dygn (09.00-09.00).

Konferenslokal med 1 tillhörande grupprum.

Egen butler finns tillgänglig för er under hela dagen.

Ankomstfika med smörgås och smoothie tillberedd av er egen kock serveras i anslutning till konferenslokalen.

Kaffe, te, färsk frukt i lokalen under hela dagen.

Egen kock som lagar er lunch som består av serverad varmrätt, sallad, bröd, måltidsdryck och kaffe. Ni sitter exklusivt och i avskildhet i er egen matsal i anslutning till konferenslokalen.

Eftermiddagsfika med hembakat fikabröd av er egen kock i anslutning till konferenslokalen.

Trerätters gourmetmiddag tillagad av er egen kock. Ni sitter exklusivt och i avskildhet i er egen matsal i anslutning till konferenslokalen. Alternativ finns om ni önskar egen matsal inne i slottet.

Exklusiv tillgång till Manor House Spa med inomhuspool, bubbelbad och bastu. Spa ligger i samma byggnad som konferensrum och hotellrum.

Egen bar i The Manor House under kvällen.

Övernattning i de 8 Superior Dubbelrummen på The Manor House, samtliga hotellrum ligger i samma byggnad som konferenslokal och spa.

Generös herrgårdsfrukost tillagad av er egen kock i egen matsal i anslutning till konferenslokalen.

Bra att veta

Vi skräddarsyr alla måltider, dryck och aktiviteter efter era önskemål och finns tillgängliga för er under hela vistelsen.

Vi kan självklart hjälpa till att ordna även transport till ert möte, på våra områden finns många möjligheter, allt från att landa med helikopter till att bli avsläppt med bil utanför entrén.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Exklusiv konferens i The Manor House

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Garden party

Skapa oförglömliga minnen för hela företagsgruppen med ett fantastiskt gardenparty på Lejondals Slott! Upplev spänningen i brännboll och kubb i den förtrollande slottsparken. Njut av en avkopplande picknick mitt i naturen. Avsluta dagen med en läcker grillbuffé. Perfekt för att stärka företagets teamanda och skapa varaktiga minnen. Boka nu och ge ditt företag en oförglömlig upplevelse!

Herrgårdskonferens

Behöver ni en konferensanläggning i avskildhet där sekretess, diskretion och arbetsro behövs? Vår Herrgård kan erbjuda möten med avskildhet, hög sekretess samt yttersta diskretion där arbetsron inte störs. Hela Herrgården står till dig och dina kollegors förfogande. Allt ni behöver för en lyckad konferens finns under samma tak – möteslokaler och boende.

Energikonferens

Nu har vi skapat den lite nyttigare konferensen som energiboostar konferensdeltagarna så att de nya målen som sätts uppnås lite lättare.

Förläng sommaren…

Välj bland 11 mötesdestinationer med semesterkänsla!
Säkra ditt specifika datum på våra slott och spa-hotell redan nu

Läs mer och skicka oss en förfrågan >

Söker du en privat weekendupplevelse, boka här >