Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Spakonferens

Tid för att samla energi

Möte med entré till Nordic SPA

På Nordic SPA är det kontrasterna i det nordiska klimatet som spelar huvudrollen. Vinterns bitande kyla och värmen från en sprakande eld. Sommarens ljumma och ljusa kvällar och Mälarens svalkande vatten. Kontraster vi nordbor känner oss hemma i, eller kanske vill visa för utländska kollegor? Koppla av tillsammans med ett besök på Nordic SPA, ta ett dopp i utomhuspoolen och få tid att prata i en rofylld miljö innan mötet börjar.

Innehåll

Förmiddagsfika

Lunch

Eftermiddagsfika

Trerättersmiddag

Övernattning

Frukost

Möteslokal

Entré till Nordic SPA

Tillgång till gym (med löpband, crosstrainers, motionscyklar m.m.)

Bra att veta

Även bokningsbart som dagkonferens.

Nordic SPA är Skytteholms nyaste upplevelse med utomhuspool, relax, badtunnor och sjöbastu.

Vi hjälper dig gärna att boka transport till och från mötet.

Vi följer noga myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer om våra aktuella åtgärder.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Spakonferens

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Traditionellt svenskt julbord vid Mälaren

I år serverar vi ett klassiskt julbord under torsdag-lördag och måndag – onsdagar serveras en trerätters middag i Skyttegården. Hos oss finns både stor och små mötesrum, härliga natur och underbart gott fika. Vill ni göra det extra festligt så kan ni även köpa till entré till Nordic SPA.

Spakonferens med massage

För den lilla gruppen upp till 6 personer En trappa ner i spat ligger våra behandlingsrum. Här kan du och dina kollegor njuta av en skön klassisk massage. De som väntar på sin tur tar ett dopp i den varma utomhuspoolen eller vilar en stund i loungen framför eldstaden. Ett mysigt och avkopplande sätt att börja eller avsluta en konferensdag.

Möte med bastu och badtunna

Bara ett stenkast från Nordic SPA ligger Bastupaviljongen. Här finns en stor vedeldad bastu med panoramafönster ut mot vattnet, och en badstege för den som vill ta ett dopp i Mälaren, året om. Bastupaviljongens relax och bastu är öppen och kostnadsfri för alla våra gäster måndag–lördag.