Franska Handelskammaren

Exklusiva erbjudanden

Exklusiva erbjudanden för Franska Handelskammaren

Välkommen till en värld av Livets goda!

Franska Handelskammaren har avtalspris hos alla Stockholm Meeting Selections mötesplatser som ger er 10% rabatt på helpension och dagkonferenspaket.

 

Med koden “chamber25” får ni just nu även

25% rabatt

på hotellnätter med frukost samt utvalda paket på några av våra hotell.

Svensk klassiker i skärgårdsmiljö

Njut av svenska natur, fina skogar och vatten. Passa på att koppla av i vår bastu och ta ett dopp i Mälaren. I Sommar serveras en härlig grillmiddag i restaurangen, därefter håller baren öppet och när det är dags så väntar den sköna hotellkudden.

Flärdfylld vistelse på slott

Borggården på Ulfsunda Slott är som gjord för skönt häng och har en härlig atmosfär! På Ulfsunda slott finns 54 unikt designade hotellrum och ett slott med fantastisk inredning och charm.

Semestra i kunglig glans!

Hos oss finns historiens vingslag närvarande, den pampiga arkitekturen och utsmyckningen nära samt den vackra slottsparken som en oas alldeles utanför hotellrummet. Rosersberg erbjuder flera olika weekends. Vandring, Osttallrik eller bara sköna kuddar. vad lockar dig mest?

Spa, beach club och piazza

Välkommen ner till att njuta av vår spa och relax-avdelning. Utanför vårt spa finns vår 38 gradiga pool och vår beach club. Vid entrén hittar ni vår piazza som inspirerats av Italienska torg. Hotellrummen är nätta men med härligt fluffiga kuddar, här kommer du trivas!