JULBORD OCH JULMIDDAGAR

 - på vackra slott och hotell i Stockholm

Snart är det jul igen!

Vi erbjuder många olika möjligheter inför julfesten: julbord, julmiddagar eller julmingel.
Eller kanske vill du inte ha julmat alls? Valet är ditt!

Det vi kan garantera är att det blir festlig stämning på våra slott och hotell. Alla våra ställen ligger i vackra miljöer runt omkring Stockholm där ni kan kombinera julfesten med någon aktivitet som till exempel bakning, champagneprovning eller kanske något sportigt för att stärka lagandan. Läs mer om våra aktiviteter.

Varför inte passa på att boka in julbordet med en konferens eller utbildning? Våra mötesplatser hittar du i Bromma, Ekerö, Hässelby, Lidingö, Täby, Stockholm city eller nära Arlanda. Vad passar er bäst? Läs mer nedan vad vi har att erbjuda!

Jul hos oss

Vegojul på Åkeshofs Slott

Här brinner vi för det gröna köket och serverar en grön jul i form av en fyrarätters vegetarisk julmiddag inklusive dessert.

Klassiskt svenskt julbord på Skytteholm

Här serverar vi ett traditionellt julbord med svenska delikatesser i vår vackra herrgård. Som en äkta julsaga!

Middag på Restaurang Hantverket

Vi börjar med munsbitar som följs av tre maträtter och avslutas med något sött. Ni kan även boka Spritbordet – ett genomarbetat cocktailpaket med dofter och smaker i perfekt kombination med decembermenyn!

Julbord på Rosersbergs Slottshotell

Ett traditionellt julbord i pampig miljö med klassiska delikatesser och ett magnifikt dessertbord. Allén och slottsbacken är upplysta av marschaller och glöggen serveras på borggården.

Tvårätters julmiddag på Näsby Slott

En riktigt god jul i våra nyrenoverade salonger. Tvårätters julmiddag som avslutas med ett delikatessbord komponerat av vår egen konditor.

Buffé och bakning på Villa Lovik

En mysig och kreativ jul på Villa Lovik! Julfesten börjar med knäckebrödsbakning i Brödfabriken och efter det står den fräscha buffén uppdukad med snittar och munsbitar av charkuterier, ostar, vårt egenbakade bröd, gröna inslag, bakverk, desserter och sötsaker med julens smaker.

Kulbord på Hesselby Slott

På Hesselby Slott älskar vi julen, julmat och traditioner! Boka in kollegorna på årets roligaste julfest hos oss eller samla släkt och vänner för kulbord och fest tillsammans!

Chokladmiddag på Ulfsunda Slott

Här skippar vi julmaten och erbjuder en chokladinspirerad trerättersmiddag som avslutas med kaffe och chokladgodis.

Sharingmiddag i Mästarvillan

Välkommen till vår julinspirerade sharingmiddag som innebär att alla runt bordet delar på maten som serveras. Inför varje kväll handplockar vårt kockteam bland säsongens råvaror och därför blir varje sharingmiddag unik.

Julbord och konferens

Passa på att boka ett möte eller konferens i samband med er middag. Läs mer under konferens om våra slott och hotell eller skicka en förfrågan nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Boka julbord


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Boka direkt på 020 – 112 22 22

Våra erbjudande

Helpension

Helpension från 1 345 kr/pp. Samla teamet och få igång kreativiteten och resultaten. Vi tar hand om er och ser till att ni har det bra.

Dagkonferens

Dagpaket från 495kr/pp. Ibland är det effektivare att mötas utanför kontorsmiljön om så bara för några timmar. Kom till oss för att njuta av livets goda.