JULBORD OCH JULMIDDAGAR

 - på vackra slott och hotell i Stockholm

Tack för i år! 

Vi återkommer med mer info om julbord för 2018 inom kort!

Vi erbjuder många olika möjligheter inför julfesten: julbord, julmiddagar eller julmingel.
Eller kanske du inte vill ha julmat alls? Valet är ditt!

Det vi kan garantera är att det blir festlig stämning på våra slott och hotell. I vacker miljö ligger våra ställen runtomkring Stockholm där ni kan kombinera julfesten med någon aktivitet så som att baka marsipangrisar, champagneprovning eller något sportigt för att stärka lagandan. Läs mer om våra aktiviteter.

Varför inte passa på att boka in julbordet med er konferens? Läs mer nedan vad vi har att erbjuda!

Jul hos oss 2017

Julmiddag på Åkeshofs Slott

Trerätters middag på det lilla slottet i trädgårdsstaden som avslutas med kaffe och julgotter i jaktsalen framför elden.

Trerätters Julmiddag på Näsby Slott

Vi tar julen på allvar och erbjuder julpysselverkstad till alla våra gäster. Ta med din egen tillverkade tomte hem!

Middag på Restaurang Hantverket

Vi börjar med munsbitar som följs av tre maträtter och avslutas med något sött. Ni kan även boka Spritbordet- Ett genomarbetat cocktailpaket som doftar och smakar i kombination med decembermenyn!

Julbord på Rosersbergs Slottshotell

Ett traditionellt julbord med klassiska delikatesser och inslag av det franska köket. Allén och slottsbacken är upplysta av marschaller och glöggen serveras på borggården

Trerätters Julmiddag på Villa Lovik

Vi byter ut julbordet och serverar två förrätter och varmrätt på plats. Innan middagen får ni baka ihop dom snyggaste marsipangrisarna som ni givetvis får ta med hem.

Trerätters Julmiddag på Hesselby Slott

På Hesselby Slott finns många valmöjligheter. Vi älskar julen, julmat och traditioner! Boka in kollegorna på årets julavslutning hos oss. Eller samla släkten för en trevlig julmiddag tillsammans!

Middag på Ulfsunda Slott

Här skippar vi julmaten och erbjuder en vintergnistrande trerättersmiddag som avslutas med ett buffébord fyllt med choklad; tryfflar, bakverk och desserter.

Trerättersmiddag på Bosön

Gör något kul ihop med en rolig aktivitet, sportig eller inte. Sen kan ni njuta av julgodiset! Trerättersmiddag i stämningsfulla Mästarvillan Med glögg vid ankomst och julgodis till kaffet.

Julbord och konferens

Passa på att boka ett möte eller konferens i samband med er middag. Läs mer under konferens om våra slott och hotell eller skicka en förfrågan nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Boka julbord


Boka direkt på 020 – 112 22 22

Våra erbjudande

Helpension

Helpension från 1 445 kr/pp. Samla teamet och få igång kreativiteten och resultaten. Vi tar hand om er och ser till att ni har det bra.

Dagkonferens

Dagpaket från 495kr/pp. Ibland är det effektivare att mötas utanför kontorsmiljön om så bara för några timmar. Kom till oss för att njuta av livets goda.

Vintererbjudande

Helpension från 1 595 kr/pp. Samla teamet och få igång kreativiteten och resultaten. Vi tar hand om er och ser till att ni har det bra.