Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Energikonferens

Konferensen som energiboostar konferensdeltagarna

Möte med helpension

Nu har vi skapat den lite nyttigare konferensen som energiboostar konferensdeltagarna så att de nya målen som sätts uppnås lite lättare.

När konferensen börjar står ett härligt fruktfat i lokalen och alla deltagare har en energishot på sin plats, nu kan konferensen börja! Med jämna mellanrum har ni energipauser: förmiddagsenergi, lunchenergi och eftermiddagsenergi. Då fylls konferensdeltagarnas energinivå på med hemgjorda smoothies, energibars etc.

Om ni sedan vill ha en energigivande aktivitet kopplat till er konferens har vi en rad olika förslag som vi gärna berättar mer om.

Innehåll

Konferenslokal

Förmiddagsenergi: Kaffe och smörgås gjord på mörkt surdegsbröd, färska frukter och en energismoothie som boostar upp er inför ett pass i konferenslokalen.

Konferenslokalen: Torkade frukter (ev nötter om det tillåts) i små skålar och energishots på varje plats vid ankomst.

Lunchenergi: Energigivande och extra nyttig tvårätters serverad lunch med tillhörande måltidsdryck.

Eftermiddagsenergi: En härlig mix av nyttiga energibars, smoothies, energishots samt ett stort härligt fruktfat av exotiska färska frukter och kaffe /thé.

Middagsenergi: Välkomponerad årstidsbaserad fyrarättersmiddag. Här kanske det inte är så energigivande men ack så gott! Låt ett passande vinpaket förgylla kvällen.

Övernattning

Generös slottsfrukostbuffé

Bra att veta

Vi hjälper dig gärna att boka transport till och från mötet.

Bokningsbart även som dagkonferens.

Vi följer noga myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Energikonferens

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Herrgårdskonferens

Behöver ni en konferensanläggning i avskildhet där sekretess, diskretion och arbetsro behövs? Vår Herrgård kan erbjuda möten med avskildhet, hög sekretess samt yttersta diskretion där arbetsron inte störs. Hela Herrgården står till dig och dina kollegors förfogande. Allt ni behöver för en lyckad konferens finns under samma tak – möteslokaler och boende.

Utomhuskonferens

Utomhuskonferensen blir en unik mötesupplevelse som alla medverkande kommer att minnas och inspireras av – både i stunden och i framtiden.

Hybridmöte

Google Meet eller gemytligt mötesrum? Nu kan mötesdeltagarna själva välja. Vi hjälper dig att kombinera den analoga och digitala världen på bästa sätt. Med vår mötesteknik får alla deltagare, både de på plats och distans, en kvalitativ mötesupplevelse och möjlighet att känna delaktighet. Dessutom ser vi till att ni får en möteslokal som lämpar sig för hybridkonferenser och, vid mindre möten, en möblering som gör att alla deltagare kan se och interagera med varandra.

SOMMARFEST PÅ ETT SLOTT?

eller i pool, park, padelbana, spa…

Spana in våra 10 unika destinationer och boka det som passar dig och dina kollegor bäst!

Läs mer här om våra mötespaket >