Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Energikonferens

Konferensen som energiboostar konferensdeltagarna

Möte med helpension

Nu har vi skapat den lite nyttigare konferensen som energiboostar konferensdeltagarna så att de nya målen som sätts uppnås lite lättare.

När konferensen börjar står ett härligt fruktfat i lokalen och alla deltagare har en energishot på sin plats, nu kan konferensen börja! Med jämna mellanrum har ni energipauser: förmiddagsenergi, lunchenergi och eftermiddagsenergi. Då fylls konferensdeltagarnas energinivå på med hemgjorda smoothies, energibars etc.

Om ni sedan vill ha en energigivande aktivitet kopplat till er konferens har vi en rad olika förslag som vi gärna berättar mer om.

Innehåll

Konferenslokal

Förmiddagsenergi: Kaffe och smörgås gjord på mörkt surdegsbröd, färska frukter och en energismoothie som boostar upp er inför ett pass i konferenslokalen.

Konferenslokalen: Torkade frukter (ev nötter om det tillåts) i små skålar och energishots på varje plats vid ankomst.

Lunchenergi: Energigivande och extra nyttig tvårätters serverad lunch med tillhörande måltidsdryck.

Eftermiddagsenergi: En härlig mix av nyttiga energibars, smoothies, energishots samt ett stort härligt fruktfat av exotiska färska frukter och kaffe /thé.

Middagsenergi: Välkomponerad årstidsbaserad fyrarättersmiddag. Här kanske det inte är så energigivande men ack så gott! Låt ett passande vinpaket förgylla kvällen.

Övernattning

Generös slottsfrukostbuffé

Bra att veta

Vi hjälper dig gärna att boka transport till och från mötet.

Bokningsbart även som dagkonferens.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Energikonferens

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Exklusiv konferens i The Manor House

Upplev en exklusiv konferens på egen herrgård intill slottet med tillgång till egen kock, butler, spa och egen brygga. The Manor House kan erbjuda möten med avskildhet, hög sekretess samt yttersta diskretion i vacker miljö. Hela vårt Manor House står till dig och dina kollegors förfogande. Allt ni behöver för en lyckad konferens finns under samma tak – möteslokal, boende, matsal för måltider och avkoppling i The Manor House Spa. Vi skräddarsyr alla måltider, dryck och aktiviteter efter era önskemål och finns tillgängliga för er under hela vistelsen.

Garden party

Skapa oförglömliga minnen för hela företagsgruppen med ett fantastiskt gardenparty på Lejondals Slott! Upplev spänningen i brännboll och kubb i den förtrollande slottsparken. Njut av en avkopplande picknick mitt i naturen. Avsluta dagen med en läcker grillbuffé. Perfekt för att stärka företagets teamanda och skapa varaktiga minnen. Boka nu och ge ditt företag en oförglömlig upplevelse!

Herrgårdskonferens

Behöver ni en konferensanläggning i avskildhet där sekretess, diskretion och arbetsro behövs? Vår Herrgård kan erbjuda möten med avskildhet, hög sekretess samt yttersta diskretion där arbetsron inte störs. Hela Herrgården står till dig och dina kollegors förfogande. Allt ni behöver för en lyckad konferens finns under samma tak – möteslokaler och boende.

Förläng sommaren…

Välj bland 11 mötesdestinationer med semesterkänsla!
Säkra ditt specifika datum på våra slott och spa-hotell redan nu

Läs mer och skicka oss en förfrågan >

Söker du en privat weekendupplevelse, boka här >