Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Fabulous Friday

Bjud in till ett oförglömligt fredagsmöte!

Mötespaket med helpension för fredagar

Avsluta arbetsveckan på bästa sätt genom en fredagskonferens på Ulfsunda Slott! Fabulous Friday är ett komplett mötespaket med helpension och med ett lyxigt avslut på dagen.

Under dagen ser vårt konferensteam till att ni har allt ni behöver för att ert möte ska löpa på så smidigt som möjligt och till kvällen väntar champagne och en trerättersmiddag i slottets restaurang.

Innehåll

Lösgodis i lokalen

Förmiddagsfika

Serverad lunch

Eftermiddagsfika

Ett glas champagne och snacks

Trerättersmiddag

Övernattning

Frukost

Möteslokal

Bra att veta

Bjud med respektive! Låt deltagarnas partners ansluta under kvällens skål och middag samt bo över till ett förmånligare pris.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Fabulous Friday

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Day meeting and dinner

En dag på slott! Ofta blir man mer kreativ och effektiv genom att bara byta miljö för en stund. På Ulfsunda Slott ser vi till att ni har allt ni behöver under er mötesdag och efter några effektiva timmar är det härligt att avrunda dagen tillsammans med middag.

Meet, wine and dine

Meet, Wine & Dine är ett komplett mötespaket med helpension och vinprovning till middagen. Under dagen ser vårt konferensteam till att ni har allt ni behöver för att er möte ska löpa på så smidigt som möjligt och till kvällen väntar en trerättersmiddag i kombination med vinprovning.

Champagne meeting

Välkommen till konferens på champagneslottet! Under morgonen rullar vi in slottets champagnevagn med ett glas alkoholfritt bubbel till alla deltagare. En gemensam skål blir ett härligt avstamp inför dagen. Efter mötesdagen väntar en trerättersmiddag i restaurangen med ett glas noga utvald champagne till varje rätt.

Sommarfest på ett slott
eller i pool, park, padelbana, spa…

Spana in våra 11 unika destinationer och boka det som passar dig och dina kollegor bäst!

Läs mer om våra konferenserbjudanden >

Söker du en spa-helg eller en weekend med vänner, läs mer om våra privaterbjudanden >