Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Fredagskonferens

Avsluta veckan i herrgårdsmiljö

Fredagsmöte med helpension och brunch

Maximera slutet på arbetsveckan genom att mötas i Bosönområdets stilfulla Mästarvillan. Under hela konferensen disponerar ni över en egen möteslokal i Mästarvillan och vistelsens alla måltider – lunch, middag och brunch – serveras i Mästarvillans restaurang. Under fredagskvällen är herrgårdsbaren öppen till kl. 00.00 och på lördagen dukar vi fram en brunchbuffé med salta och söta godsaker och nybryggt kaffe.

Innehåll

Förmiddagsfika

Lunch

Eftermiddagsfika

Trerättersmiddag

Övernattning

Brunchbuffé

Fri entré till Idrottshuset för egen träning

Bra att veta

Något sammansvetsande eller pulshöjande? Bosöns har ett brett utbud av  konferensaktiviteter och vi hjälper dig gärna hitta något som stärker deltagarnas mötesupplevelse.

Erbjudandet gäller för grupper på minst 25 personer.

Möteslokal tillkommer.

Mästarvillan uppfördes 1924 av PUB-varuhusets grundare Paul U Bergström och bjuder in till stilfull herrgårdsmiljö. Läs mer om Mästarvillan.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Fredagskonferens

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Herrgårdskonferens

Välkommen till Herrgårdskonferens i Bosöns äldsta praktbyggnad, Mästarvillan. Här möts ni i stilfull herrgårdsmiljö, lugnt och avskilt beläget på Bosön-området. Under hela konferensen disponerar ni över en egen möteslokal i Mästarvillan och vistelsens alla måltider – frukost, lunch och middag – serveras i Mästarvillans restaurang.

Transport till mötet

Gör en storstilad helikopterentré, åk via sjön och känn fartvinden i håret eller passa på att starta upp mötet redan på bussen.

Dagkonferens

Ett dagkonferens är ett perfekt alternativ när det inte finns tid och möjlighet för ett möte med övernattning. Att mötas i en annan miljö för en dag är också ett effektivt sätt att bli inspirerade och komma bort från de vardagliga distraktionerna. Genom att boka ett dagsmöte hos oss får ni en högklassig möteslokal, lunch och energigivande fika på både för- och eftermiddag. Vår personal finns tillgänglig för er under hela vistelsen och månar om att du och ditt team får en dag med livets goda!

Förläng sommaren…

Välj bland 11 mötesdestinationer med semesterkänsla!
Säkra ditt specifika datum på våra slott och spa-hotell redan nu

Läs mer och skicka oss en förfrågan >

Söker du en privat weekendupplevelse, boka här >