Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Konferens med relax

Koppla upp och koppla av

Möte med med avkopplande tillval

Att få varva krävande jobbmöten med välgörande avkoppling är en uppskattad kombination. Ni har möjlighet att paketera er egen relaxkonferens genom att addera ett relaxtillval till er dagkonferens eller konferens med helpension. I alla tillval ingår även entré till relaxavdelning med pool, bastu med mera.

Välj mellan dessa tre olika relaxtillval:

1. Ansiktsritual
En ansiktsritual som deltagarna utför tillsammans med en hudterapeut.

2. Sparitual
Sparitual som deltagarna utför på egen hand, med hjälp av en steg för steg-instruktion och utvalda produkter som deltagarna kan ta med hem.

3. Enskilda behandlingar
Enskilda behandlingar utförda av en hudterapeut, till exempel olika ansikts- och massagebehandlingar.

Här kan du läsa mer om de olika relaxtillvalen och enskilda behandlingarna som erbjuds på våra mötesplatser: Näsby Slott och Villa Lovik.

Innehåll

Avkopplande tillval till er konferens: Välj mellan sparitual, ansiktsritual och enskilda behandlingar

Entré till relax- eller wellnessavdelning

Kan bokas på Näsby Slott och Villa Lovik

Bra att veta

Relaxkonferens sker i samarbete med Min Huds utbildade hudterapeuter.

Vill du boka en behandling till dig själv under ett besök på våra mötesplatser? Här kan du boka tid hos Min Hud på Näsby Slott och Villa Lovik.

Vi följer noga myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer om våra aktuella åtgärder.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Konferens med relax

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Konferens med yoga

Att avsätta tid för ett yogapass under mötet kan hjälpa deltagarna att sänka stressnivån och öka fokuset. Inled gärna morgonen med en stund yoga eller gör ett avbrott från mötet vid en tidpunkt då energin brukar tryta. Vi ser dessutom till att ni får ett luftigt konferensrum och energigivande måltider under er yogakonferens. Varva gärna med frisk luft och promenader och ni kan avsluta mötet fyllda av energi!

slott i vintern

Hur startar ni 2023?

A fresh start! Snart är vi där. Med tolv nya månader framför oss, blanka blad att fylla och nyårslöften som fortfarande håller. Passa på att ta hand om teamet och möjligheterna som bara ett nytt år bjuder på.

Besök vår mötesbank och bli inspirerad bland 42 färgsprakande mötespaket. Kanske du hittar det perfekta sättet för er att starta 2023 på?

JUST NU! Konferenser med helpension från 2145 kr/person under januari-mars 2023.

Läs mer här om våra mötespaket >