Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Konferens med yoga

Sänk stressnivån och öka mötesfokuset

Dagkonferens med yogapass

Att avsätta tid för ett yogapass under mötet kan hjälpa deltagarna att sänka stressnivån och öka fokuset. Inled gärna morgonen med en stund yoga eller gör ett avbrott från mötet vid en tidpunkt då energin brukar tryta. Vi ser dessutom till att ni får ett luftigt konferensrum och energigivande måltider under er yogakonferens. Varva gärna med frisk luft och promenader och ni kan avsluta mötet fyllda av energi!

Innehåll

Förmiddagsfika

Lunch

Eftermiddagsfika

Möteslokal

Yoga med instruktör

Kan bokas på Näsby Slott, Ulfsunda Slott, Villa Lovik och Åkeshofs Slott

Bra att veta

Ni kan både yoga ute och inne. Önskar ni hellre ett pilates- eller qigongpass? Inga problem – meddela oss så fixar vi det!

Yogapasset sker i samarbete en utbildad instruktör från Öppet Hav.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Konferens med yoga

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Gratis busstransport till Villa Lovik

Nu bjuder vi på buss T&R Villa Lovik och Stockholm city (eller närområde) när du bokar in en konferens under perioden januari -mars 2024. Gäller nya bokningar med övernattning för minimum 16 personer.

Konferens med padel

Starta dagen med en padelpass för att öka adrenalinet eller avsluta konferensen med en rafflande miniturnering – padel är både ett roligt sätt att röra på sig och att umgås. Kombinera padelspel med ett möte med helpension, dagkonferens eller ett lunchmöte i någon av våra restauranger. Valet är ert!

Konferens med relax

Att få varva krävande jobbmöten med välgörande avkoppling är en uppskattad kombination. Ni har möjlighet att paketera er egen relaxkonferens genom att addera ett relaxtillval till er dagkonferens eller konferens med helpension. I alla tillval ingår även entré till relaxavdelning med pool, bastu med mera.

FOKUS PÅ 2024

Boka årets första möten eller kickoff redan nu och få full fokus på 2024!

Se vårt utbud av konferenserbjudanden och skicka oss en förfrågan >

Söker du en privat weekendupplevelse, boka här >