Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Konferens med yoga

Sänk stressnivån och öka mötesfokuset

Dagkonferens med yogapass

Att avsätta tid för ett yogapass under mötet kan hjälpa deltagarna att sänka stressnivån och öka fokuset. Inled gärna morgonen med en stund yoga eller gör ett avbrott från mötet vid en tidpunkt då energin brukar tryta. Vi ser dessutom till att ni får ett luftigt konferensrum och energigivande måltider under er yogakonferens. Varva gärna med frisk luft och promenader och ni kan avsluta mötet fyllda av energi!

Innehåll

Förmiddagsfika

Lunch

Eftermiddagsfika

Möteslokal

Yoga med instruktör

Kan bokas på Näsby Slott, Ulfsunda Slott, Villa Lovik och Åkeshofs Slott

Bra att veta

Ni kan både yoga ute och inne. Önskar ni hellre ett pilates- eller qigongpass? Inga problem – meddela oss så fixar vi det!

Yogapasset sker i samarbete en utbildad instruktör från Öppet Hav.

Vi följer noga myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer om våra aktuella åtgärder.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Konferens med yoga

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Konferens med padel

Starta dagen med en padelpass för att öka adrenalinet eller avsluta konferensen med en rafflande miniturnering – padel är både ett roligt sätt att röra på sig och att umgås. Kombinera padelspel med ett möte med helpension, dagkonferens eller ett lunchmöte i någon av våra restauranger. Valet är ert!

slott i vintern

Hur startar ni 2023?

A fresh start! Snart är vi där. Med tolv nya månader framför oss, blanka blad att fylla och nyårslöften som fortfarande håller. Passa på att ta hand om teamet och möjligheterna som bara ett nytt år bjuder på.

Besök vår mötesbank och bli inspirerad bland 42 färgsprakande mötespaket. Kanske du hittar det perfekta sättet för er att starta 2023 på?

JUST NU! Konferenser med helpension från 2145 kr/person under januari-mars 2023.

Läs mer här om våra mötespaket >