Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Magiska möten

Upplev en kväll fullspäckad med underhållning!

Möte med helpension, musik och magik

Upplev – bokstavligen – ett magiskt möte på Hesselby Slott & Orangeri! Magiska möten är ett komplett mötespaket med helpension och en helkväll med mat och underhållning.

Under mötesdagen ser vårt konferensteam till att ni har allt ni behöver för att er konferens ska löpa på så smidigt som möjligt. Till kvällen väntar en trerättersmiddag serverad med fantastisk underhållning av Sveriges nya lysande stjärnentertainers Jerry Danes och Kanske Världens Bästa Kille.

Innehåll

Förmiddagsfika

Lunchbuffé

Slottsfika

Fördrink

Trerättersmiddag

Kvällsunderhållning

Övernattning i enkelrum

Frukost

Möteslokal

Bra att veta

I kvällsunderhållningen ingår: Close Up Magi till minglet, musikquiz under middagen, magishow “Sleight of hand” till kaffet, livemusik med de bästa partylåtarna, DJ med de odödliga klassikerna och hitsen alla vill ha.

Bokningsbart för grupper på 40-120 personer.

Vi hjälper er gärna att boka transport till och från mötet.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Magiska möten

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

M&M

Musik och möten är två saker som vi på Hesselby Slott är särskilt förtjusta i och därför har vi kombinerat dessa två favoriter i mötespaketet M&M. Här i vår musikinspirerade miljö konfererar ni i någon av våra luftiga lokaler. När ni är klara med mötesdagen välkomnar vi er ner till vårt sköna vardagsrum Music Lounge. Här umgås ni i loungen, river av en refräng på ett av instrumenten och släpper loss i någon av de två musikstudiorna. Häng här innan eller efter middagen. Snacks och er önskade dryck står framdukade när ni kommer.

M&M

Fredagsfinal

Maxa veckans slut hos oss genom vårt mötespaket Fredagsfinal! Få värdefulla fokustimmar på fredagen innan kvällens festligheter tar vid. För perfekt fredagsfeeling vrider vi upp musikvolymen och dukar fram härliga drinksnacks i baren. I Orangeriets restaurang väntar en trerättersmiddag innan kvällen fortsätter i Sensuella Isabellas bar och i vårt musikinspirerade vardagsrum Music Lounge. På lördagsförmiddagen fortsätter konferensen och avslutas med lunch. Roligt, effektivt och ni har halva helgen kvar!

Rockkonferens

Träffas i vår stämningsfulla Music Lounge som också blir ert kreativa mötesrum för dagen. Starta dagen med lunch i vår matsal i Orangeriet. Popcornskålen står redo när ni är klara för att börja ert möte. Ett härligt eftermiddagsfika dukas upp i Sensuella Isabellas bar och senare under eftermiddagen slår vi på mikrofonerna och skönsången kan börja. När ni sjungit er hesa och behöver fukta strupen välkomnas ni till baren och därefter serveras en trerättersmiddag.

Sommarfest på ett slott
eller i pool, park, padelbana, spa…

Spana in våra 11 unika destinationer och boka det som passar dig och dina kollegor bäst!

Läs mer om våra konferenserbjudanden >

Söker du en spa-helg eller en weekend med vänner, läs mer om våra privaterbjudanden >