Du är trygg hos oss

VI ÄR SAFE TO VISIT!

Alla våra hotell, restauranger och mötesplatser följer noggrant utvecklingen i samhället. Vi håller oss uppdaterade och följer folkhälsomyndighetens och branschorganisationen Visitas rekommendationer – hos är du trygg!

Våra hotell och restauranger har öppet som vanligt med fokus på våra gästers och personals välbefinnande som absolut högsta prioritet. Vi följer noggrant utvecklingen i samhället och följer folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi fortsätter att jobba efter vår grundvision, att erbjuda livets goda till alla våra gäster, men givetvis med stor respekt, hänsyn och lyhördhet för rådande situation som vi just nu befinner oss i. Vi uppmanar både gäster och personal att stanna hemma vid symptom, hålla avstånd och tvätta/sprita händerna ofta.

Hos oss finns möjlighet att boka avskilda möten på flera av våra mötesplatser och kan även erbjuda egen matsal på vissa. Läs mer om det här.

Tveka inte att höra av er till oss om du har frågor, funderingar eller önskemål.
Hälsningar från alla oss på Stockholm Meeting Selection!

020-112 22 22  |  meet@meetingselection.se 

Se vad våra mötesplatser kan erbjuda er!

Villa Lovik

En skärgårdsdröm endast 15 minuter från Stockholms city. På Lidingös norra udde, omslutet av vatten och vacker natur hittar du Villa Lovik.

Hesselby Slott

I Hässelby hittar du Stockholms musikslott som drivs av passionerade musikälskare, bland annat delägaren och folkkära artisten Tomas Ledin.

Skytteholm

30 minuter från Stockholms storstadspuls hittar du Skytteholm med en magnifik utsikt över vattnet. Här serverar vi det bästa av Sverige och svenska traditioner, i en uppgraderad version, med en personlig touch och alltid med finess.

Näsby Slott

Beläget invid Näsbyviken i Täby, endast 35 min från Arlanda hittar du festernas slott. En plats för livets alla glädjestunder, ett andra kontor för möten och konferenser, och en samlingsplats för en afterwork med vänner.

Ulfsunda Slott

Endast 3 minuter från Bromma flygplats hittar du ett modernt slott i tidlös design med unikt inredda hotellrum och 10 exklusiva mötesrum.

Sturegatan 15

Konferens på Östermalm med toppmoderna konferenslokaler, beläget på en av Stockholms bästa adresser vid Humlegården och ett stenkast från Stureplan. Vägg i vägg ligger populära Restaurang Hantverket.

Åkeshofs Slott

I Bromma hittar du en lugn och inspirerande miljö med 1700-tals atmosfär inbäddad i grönska. Med några få steg till tunnelbana och 4 km till Bromma flygplats.

Rosersbergs Slottshotell

Ett av Stockholms kungliga slott bara 10 min från Arlanda flygplats. Här finner du vidsträckta grönområden och Mälarens glimmande vatten. En perfekt plats för konferens och bröllop i pampig slottsmiljö.

Bosön

På norra Lidingö hittar du svensk idrotts samlingsplats. En unik mötesplats företag och organisationer att inspireras för utveckling och växande i idrottens miljö.

Våra bästa erbjudanden just nu

Presentkort

När du har svårt att välja så är presentkort den bästa presenten att ge bort! Välj bland övernattning, Afternoon Tea, champagnemiddag och mycket mer på våra slott och hotell!

Fest på slott eller herrgård

Samla familj och vänner och fira med en fest på slott eller herrgård! Möjligheterna är oändliga hos Stockholm Meeting Selection– året runt!

Locations för foto & film

Använda våra fantastiska miljöer för foto och film! Vi erbjuder en stor variation av vackra miljöer både när det kommer till arkitektur, design och känsla.

Boka konferens online

Gör en konferens förfrågan