Du är trygg hos oss

VI ÄR SAFE TO VISIT!

Vi följer branschorganisationen Visitas rekommendationer och är ”Safe to Visit”
Här kan du läsa mer om vad det innebär.

Alla våra hotell och restauranger har öppet som vanligt med fokus på våra gästers och personals välbefinnande som absolut högsta prioritet. Nedan hittar ni länkar till respektive mötesplats där det finns sammanställningar rörande våra åtgärder och möjligheter till avskilda måltider för grupper som önskar det.

Vi erbjuder härliga utomhusmiljöer och vi har fri parkering för de som kommer med egen bil. Behöver ni hjälp med att boka en egen buss för er konferens hjälper vi gärna till med det också.

Särskilda åtgärder under rådande smittspridning har vidtagits på Stockholm Meeting Selections samtliga mötesplatser. Vi fortsätter att jobba efter vår grundvision, att erbjuda livets goda till alla våra gäster, men givetvis med stor respekt, hänsyn och lyhördhet för rådande situation som vi just nu befinner oss i.

FLER ÄN 50 ÄR VÄLKOMNA!
Vi följer folkhälsomyndighetens och branschorganisationen VISITAS riktlinjer, som i vår rymliga miljö inte har någon begränsning på antalet deltagare. Privata konferenser är inte begränsade till högst 50 personer då de inte är en allmän sammankomst eller offentlig tillställning. Läs mer i VISITAS informationshäfte “Trygg konferens” HÄR.

Tveka inte att höra av er till oss om du har frågor, funderingar eller önskemål.

Hälsningar från alla oss på Stockholm Meeting Selection!

020-112 22 22  |  meet@meetingselection.se 

Se vad våra mötesplatser kan erbjuda er!

Här är en sammanställning rörande våra åtgärder och möjligheter till avskilda måltider och möten på våra mötesplatser för grupper som önskar det.

Åkeshofs Slott

Rosersbergs Slottshotell

Våra bästa erbjudanden just nu

Jul, mellandagar eller nyår

Fira hos oss! Njut av storhelgen hos oss. Vi har staycationerbjudanden med julbord, firande på julafton, nyår och härliga mellandags staycations

Avskilda möten

Konferera, bo och ät i avskildhet! Till er som önskar jobba ostört eller konferera avskilt från andra grupper har vi många möteslösningar.

Outside the box

Konferens med nytänk! Träffas,inspireras, håll möten på nya sätt och njut av våra vackra omgivningar och lokaler

Boka konferens online

Gör en konferens förfrågan


Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.