Visa orginalspråket

8 anledningar till att besöka Näsby Slott

Nu är det nära! Näsby Slott öppnar upp igen efter en period av renoveringar. Gästerna kommer att mötas av rad av förbättringar som nyrenoverade salonger och hotellrum med utsökt design. Näsby Slott ska vibrera av liv och rörelse och i maj är det även premiär för slottets nya krog. Vi vill erbjuda ett slott att samlas på för middagar, luncher, fester och möten i avslappnad miljö. Här är 8 riktigt bra anledningar till att besöka Näsby Slott.

Lilla Slottskrogen – i maj öppnar slottets nya krog. Visionen är att erbjuda en avslappnad plats att samla familjen och vänner för middag eller lunch. Lilla Slottskrogens meny kommer att bestå av rätter som tilltalar de flesta. Från hösten 2019 erbjuds även Sunday Roast – ett perfekt avslut på helgen och uppladdning för den kommande veckan.

Nya hotellrum – under våren kan man checka in i hotellets helt nya rum. Rummen kommer att vara smakfullt inredda med mycket färg och mässingsdetaljer. Sviterna kommer bl.a att vara uppkallade efter Carl-Robert och Dora Lamm som bodde på slottet under början av 1900-talet.

Slottets populära afterwork – den 24 maj och 28 juni smäller det! Ta med grannarna och vänner och njut av musik och bubblande drycker.

Frukostmöte på slottet – börja din dag på Näsby Slott och bjud in dina affärskontakter på en härlig frukost. Bra affärer görs bäst med en stadig slottsfrukost i magen. Vi lovar!

Friday getaway – för ett perfekt avslut på veckan. Detta är vårt fredagspaket för weekendgäster. Checka in hos oss på fredagseftermiddagen, njut av en utsökt middag i slottsmatsalen, ta en drink i baren och vakna utvilad till en generös slottsfrukost.

Brunch på slottet – i höst kommer vi att erbjuda brunch hos oss men redan i maj kommer du kunna testa brunchen. Den 26 maj då det är Mors dag! Bjud med lilla mamma och överraska henne på bästa sätt hos oss.

Nya vinprovningsrum i slottskällaren – snart presenterar vi happenings som kommer att ske i våra nyrenoverade vinprovningsrum. Vi kan lova dig att mycket vinkunskap kommer att kunna hämtas i dessa rum. Håll utkik på vår hemsida där vi löpande presenterar vad som kommer att ske på slottet.

Slottskontor – vem vill inte ha ett slottskontor? Vi välkomnar alla som vill att använda slottets allmänna ytor för att sitta ner en stund och svara på mail eller ta ett kort möte. Efter förmiddagens göromål rekommenderar vi att du njuter av dagens lunch på Lilla Slottskorgen.

Psssst…Just nu har vi även ett öppningserbjudande om du vill provbo på slottet som är svårslaget. Från 995 kr för 2(!) personer i dubbelrum inklusive middag och frukost! Boka här!

 

Sommarfest på ett slott
eller i pool, park, padelbana, spa…

Spana in våra 11 unika destinationer och boka det som passar dig och dina kollegor bäst!

Läs mer om våra konferenserbjudanden >

Söker du en spa-helg eller en weekend med vänner, läs mer om våra privaterbjudanden >