Visa orginalspråket

Villa Lovik utvecklar och bygger nytt

Vi möts av doften av nybakat bröd när vi kommer in på Villa Lovik och huset är fullt med dagens konferensgäster. Villa Lovik är Lidingös första konferensgård, här har man mötts för konferenser sen 50-talet och så även idag. Skillnaden idag är att gästerna även kommer privat för bröllop, fester, bakaktiviteter och den 10 mars var det premiär för brunch på söndagar.

– Vi har eget bageri och bakar bröd varje dag. Det har blivit vårt signum, kommer man till Villa Lovik vet man att man får nybakat bröd och ofta flera olika sorter. Vi har till och med vissa gästr som kommer tillbaka efter en tid efter en konferens för att de inte kan glömma vårt bröd, så bra är det och något vi är väldigt stolta över, berättar Magnus Thorell hotelldirektör på Villa Lovik.

Villa Lovik genomgår just nu renoveringar och förbättringar. Bland annat har konferenslokaler, hotellrum och andra allmänna utrymmen renoverats den senaste tiden och det finns fler planer för Villa Lovik.

– Snart kommer vi ha en bastu, en varm källa som alltid håller 38°c och relaxavdelning med underbar havsutsikt. Vi kommer då erbjuda härliga weekendpaket för de som vill komma hit och njuta av lugnet. Vår vision är att bjuda på livets goda och det gör vi verkligen här på Villa Lovik, säger Magnus Thorell, hotelldirektör på Villa Lovik.

Är man intresserad av bakning i olika former så anordnas det löpande i Brödfabriken på Villa Lovik.

– Vi lanserade våra pizzabak med efterföljande middag för en tid sen. De anordnas i vårt egna bageri som heter Brödfabriken och passar grupper upp till 20 personer. Hit kommer både privatpersoner och företag och lär sig mer om bakning, säger Magnus.

Oavsett om du är på jakt efter en plats för möten eller en destination att besöka privat så är Villa Lovik ett gott val för alla sinnen.

Läs mer om Villa Lovik här.

Planerar du en julkonferens?

Boka er konferens med julkänsla på våra 10 destinationer i och runt Stockholm.