NYHET! Tea Party på Hesselby Slott

I söndags var det premiär för evenemanget Tea Party på Hesselby Slott. Många trotsade halkan och kom och njöt av en avslappnad söndag på slottet. Under våren anordnas Tea Party en gång i månaden.

Tea Party är Hesselby Slotts egen tappning av afternoon tea där det bland annat dukas fram lemoncurd och nygräddade scones, smarriga varianter av smörrebröd, slottets egna lemonader, en farligt god chokladkaka och mycket mer. Dessutom finns det DJ på plats som spelar skön loungemusik och givetvis är bubblet välkylt för de som vill ha ett glas.

– Vi vill att Hesselby Slott ska vara ett levande slott fyllt med människor och musik. Vi kallas Sveriges Musikslott och vi vill gärna erbjuda våra gäster olika evenemang där det också förekommer musik i kombination med god mat och dryck. Vårt nya koncept Tea Party erbjuder allt detta, säger Jenny Bergström hotelldirektör på Hesselby Slott.

 

Hesselby Slott är Sveriges musikslott ­– en plats full av liv, rörelse och musik. Du kan boka slottet för konferens, kick-off, bröllop eller andra festligheter. Hesselby Slott är också en samlingspunkt för musiker, artister och alla som gillar musik. Hesselby Slott drivs av passionerade musikälskare och artisten Tomas Ledin är en av delägarna.

Tea Party på Hesselby Slott: 17/3, 28/4 och 26/5

Sittningar
Kl. 13.15-14.45
Kl. 15.15-16.30

Pris
Vuxna:
265 kr
Barn 4-14 år: 15 kr per år
Barn 0-3 år: Kostnadsfritt

VI ÄR SAFE TO VISIT

Hotell räknas inte som en allmän sammankomst. Läs mer om vad som gäller hos oss, vilka möjligheter som finns för att ses avskilt och hur vi arbetar för att minska smittspridningen av Covid-19.