Spektakulär konstutställning på Ulfsunda Slott

I helgen inleds det nya utställningsåret på Galleri Ulfsunda, Ulfsunda Slotts egna konstgalleri. Lördagen den 16 februari är vi väldigt glada över att kunna presentera utställningen Human Nature av fotografen Ivan da Silva. En utställning vars tema ligger helt rätt i tid och som kommer beröra på flera sätt.

Ivan da Silva har på sitt karaktäristiska sätt, tolkat flera starka faktorer som bidrar till klimathotet, och han tar oss med på en både fängslande och tänkvärd resa genom sina bilder. Utöver att Ivans konstuttryck är färgstarkt dramatisk så presenterar han även sin konst i olika spännande utföranden och i utställningen han jobbar med flera upplevelsemoment.

HUMAN NATURE – Ivan da Silva

– Vi är väldigt stolta och förväntansfulla över att få stå värd för utställningen Human Nature och vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att komma på vernissage lördagen den 16 februari kl. 14.00-16.00. Det blir spektakulärt och en vernissageupplevelse utöver det vanliga, säger Eva Forsberg hotelldirektör på Ulfsunda Slott.

Läs mer om Ivan da Silva på hans hemsida.

Ps. Har du tips på konstnärer som vill ställa ut? Vi tar löpande emot ansökningar om utställningssamarbeten på Ulfsunda Slott. Maila marknad@meetingselection.se vid intresse.

Läs mer om Galleri Ulfsunda här och Ulfsunda Slott här.

 

VI ÄR SAFE TO VISIT

Hotell räknas inte som en allmän sammankomst. Läs mer om vad som gäller hos oss, vilka möjligheter som finns för att ses avskilt och hur vi arbetar för att minska smittspridningen av Covid-19.