Bosön – platsen för aktiva konferenser

Är ni på jakt efter en plats och ett konferenskoncept som stärker lagandan? En plats där idrottens energi genomsyrar dagen och konferensen? Bosön på vackra Lidingö erbjuder allt detta. På endast 15 minuter från Stockholms City når du Bosön.

Bosön passar såväl konferenser och utbildningar till aktivitetsdagar samt kickoff.
Vill ni inspireras av idrottens energi i Olympiahuset, vara i en vacker och lugn miljö i Mästarvillan eller enskilda möten med utsikt över vattnet i Rektorsvillan? Ni väljer det som passar er och ert företag bäst.

I alla Bosöns paket ingår idrottshall och konferenslokal anpassad till gruppens storlek.
Under konferensen erbjuds ni mat av hög kvalité, nyttigt eftermiddagsfika och nybakat bröd.

Att röra på sig under konferensen blir mer och mer populärt. Att som företag erbjuda sina anställda en konferens med även fysisk aktivitet på ett ställe som andas laganda brukar bemötas väldig positivt. Vi erbjuder en rad olika aktiviteter för konferensgrupper som är stärkande för gruppen, säger Bennie Gillberg, försäljningschef på Bosön.

Bosön erbjuder en rad olika aktiviteter för konferensgrupper. Bland annat “Vem tar hem Mästartiteln?” Utmana dig själv och varandra i styrka, kondition och intelligens. Mattias Sunneborn kan exempelvis bokas som instruktör.

Eller varför inte nyttja Sjöbastun med bedårande utsikt över Askrikefjärden. I rektorsvillan finns även ett stort kök med olika matlagningsstationer. Genom att välja aktiviteten ”Superkockarna”  delar man upp sig i grupper och tävlar i smak, kreativitet, presentation och kökshantering. En rolig matlagningstävling som passar alla.

Med alla element som Bosön Hotell & Konferens erbjuder brukar utfallet vara en mer sammansvetsad och peppad grupp som kommer tillbaka till kontoret efter konferensen. Läs mer om Bosön och deras konferenserbjudande här.

Vill du veta vad som händer på våra slott, hotell och mötesplatser?

Anmäl dig till Stockholm Meeting Selections nyhetsbrev och få 15 % i välkomstrabatt på hotellnätter.

Anmäl dig här