Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Flärdfull konferens

Avslappnat möte på Stockholms champagneslott

Dagkonferens med guldkant

Jobba under morgontimmarna eller mjukstarta dagen. Den flärdfulla konferensen börjar vid kl. 11.00 då ni välkomnas till slottet med en bricka utvalda charkuterier och ett glas krispig champagne. Ni håller ert möte avslappnat i någon av salongerna och när hungern smyger på serveras en vinlunch i restaurangen. På eftermiddagen får samtalen fortsätta ta plats och då ni önskar serveras en ostbricka med salta tillbehör.

Innehåll

Charkbricka

Ett glas champagne

Lunch

Ett glas vin

Ostbricka

Salong eller liten möteslokal

Bra att veta

Paketet är bokningsbart för 2-8 deltagare.

Möjlighet att boka till övernattning i något av våra 54 unika hotellrum.

Vi följer noga myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen. Läs mer om våra aktuella åtgärder.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Flärdfull konferens

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Julmiddag med flärd

Den flärdfulla julmiddagen serveras vid bordet och ingen stress med bufféer och köer. Och varför inte komplettera med goda bubblor både före och under måltiden. Under dagen ser vårt konferensteam till att ni har allt ni behöver för att er möte ska löpa på så smidigt som möjligt och till kvällen väntar en fyrarättersmiddag.

Fabulous Friday

Avsluta arbetsveckan på bästa sätt genom en fredagskonferens på Ulfsunda Slott! Fabulous Friday är ett komplett mötespaket med helpension och med ett lyxigt avslut på dagen.

Hybridmöte

Google Meet eller gemytligt mötesrum? Nu kan mötesdeltagarna själva välja. Vi hjälper dig att kombinera den analoga och digitala världen på bästa sätt. Med vår mötesteknik får alla deltagare, både de på plats och distans, en kvalitativ mötesupplevelse och möjlighet att känna delaktighet. Dessutom ser vi till att ni får en möteslokal som lämpar sig för hybridkonferenser och, vid mindre möten, en möblering som gör att alla deltagare kan se och interagera med varandra.

Planerar du en julkonferens?

Boka er konferens med julkänsla på våra 10 destinationer i och runt Stockholm.