Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Flärdfull konferens

Avslappnat möte på Stockholms champagneslott

Dagkonferens med guldkant

Jobba under morgontimmarna eller mjukstarta dagen. Den flärdfulla konferensen börjar vid kl. 11.00 då ni välkomnas till slottet med en bricka utvalda charkuterier och ett glas krispig champagne. Ni håller ert möte avslappnat i någon av salongerna och när hungern smyger på serveras en vinlunch i restaurangen. På eftermiddagen får samtalen fortsätta ta plats och då ni önskar serveras en ostbricka med salta tillbehör.

Innehåll

Charkbricka

Ett glas champagne

Lunch

Ett glas vin

Ostbricka

Salong eller liten möteslokal

Bra att veta

Paketet är bokningsbart för 2-8 deltagare.

Möjlighet att boka till övernattning i något av våra 54 unika hotellrum.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Flärdfull konferens

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Fabulous Friday

Avsluta arbetsveckan på bästa sätt genom en fredagskonferens på Ulfsunda Slott! Fabulous Friday är ett komplett mötespaket med helpension och med ett lyxigt avslut på dagen.

Möte med vinprovning

Ett komplett mötespaket och en kväll då ni utforskar smaker, nya kunskaper och atmosfären i den vackra vinkällaren. Under dagen ser vårt konferensteam till att ni har allt ni behöver för att ert möte ska löpa på så smidigt som möjligt. Till kvällen väntar en trerättersmiddag i restaurangen samt den efterföljande vinprovningen. Tillsammans med en sommelier provar ni er igenom fyra olika röda viner och ni lär er mer om doft, druvor och distrikt på ett underhållande och lättförståeligt sätt.

Day meeting and dinner

En dag på slott! Ofta blir man mer kreativ och effektiv genom att bara byta miljö för en stund. På Ulfsunda Slott ser vi till att ni har allt ni behöver under er mötesdag och efter några effektiva timmar är det härligt att avrunda dagen tillsammans med middag.

Förläng sommaren…

Välj bland 11 mötesdestinationer med semesterkänsla!
Säkra ditt specifika datum på våra slott och spa-hotell redan nu

Läs mer och skicka oss en förfrågan >

Söker du en privat weekendupplevelse, boka här >