Visa orginalspråket

Erbjudandet gäller på

Meeting with a sparkling end

Champagne på champagneslottet!

Möte med helpension och ett bubblande avslut

Vad är mer rätt än att avsluta mötesdagen på Stockholms champagneslott med en skål i just champagne? Hos oss möts ni i någon av våra tidlösa och moderna möteslokaler eller i en helt egen konferensvåning. Under för- och eftermiddag väntar en ljuv fikabuffé i Kristinarummet och lunch och middag serveras i någon av slottets matsalar. Leverera en god nyhet vid dagens slut, fira ert resultat eller skåla in middagen. När ni avslutar mötesdagen serverar vi er varsitt glas väl kyld champagne.

Innehåll

Förmiddagsfika

Serverad lunch

Eftermiddagsfika

Ett glas champagne

Trerättersmiddag

Övernattning

Frukost

Möteslokal

Bra att veta

Yoga, champagneprovning eller gör ett uppdrag på slottet? Sätt en guldkant på mötesupplevelsen med någon av våra aktiviteter.

Kontakta oss eller gör en förfrågan via formuläret.

Boka erbjudande - Meeting with a sparkling end

Genom att kontakta oss genom våra formulär så godkänner du vår integritetspolicy.

Fler erbjudanden

Fabulous Friday

Avsluta arbetsveckan på bästa sätt genom en fredagskonferens på Ulfsunda Slott! Fabulous Friday är ett komplett mötespaket med helpension och med ett lyxigt avslut på dagen.

Möte med vinprovning

Ett komplett mötespaket och en kväll då ni utforskar smaker, nya kunskaper och atmosfären i den vackra vinkällaren. Under dagen ser vårt konferensteam till att ni har allt ni behöver för att ert möte ska löpa på så smidigt som möjligt. Till kvällen väntar en trerättersmiddag i restaurangen samt den efterföljande vinprovningen. Tillsammans med en sommelier provar ni er igenom fyra olika röda viner och ni lär er mer om doft, druvor och distrikt på ett underhållande och lättförståeligt sätt.

Day meeting and dinner

En dag på slott! Ofta blir man mer kreativ och effektiv genom att bara byta miljö för en stund. På Ulfsunda Slott ser vi till att ni har allt ni behöver under er mötesdag och efter några effektiva timmar är det härligt att avrunda dagen tillsammans med middag.

Förläng sommaren…

Välj bland 11 mötesdestinationer med semesterkänsla!
Säkra ditt specifika datum på våra slott och spa-hotell redan nu

Läs mer och skicka oss en förfrågan >

Söker du en privat weekendupplevelse, boka här >